- 03.10.16 09:00#1Специалитетът на домакинята?Имате ли специалитет, който приготвяте често, ваша лична авторска рецепта, която готвите с удоволствиеОтговорОтговор с цитат
- 08.10.16 12:02#2от: Специалитетът на домакинята?Да, обожавам да правя солена торта. Всеки път я правя с различни съставки и става страхотна. Много я харесват и гости и семействоОтговорОтговор с цитат
- 08.10.16 06:25#3от: Специалитетът на домакинята?за гости винаги приготвям питка и сладка баница, може с локум или арабска баклава , но винаги сиропиран и всичко се изяжда и гостите са доволни и сити Не знам колко са авторски защото всичко вече е показано ,просто започвам една рецепта ,но като добавя и нещо мое се получава нова рецепта ей това е моето авторство ОтговорОтговор с цитат
- 08.10.16 08:19#4от: Специалитетът на домакинята?С удоволствие приготвям питка! Вече си имам собствена рецепта - комбинация от прясно и кисело мляко, която се получава страхотно. Но майсторлък е и печенето!ОтговорОтговор с цитат
- 08.10.16 08:24#5от: Специалитетът на домакинята?Обожавам да правя пици под всякаква форма. Не по любима рецепта - всеки път са импровизации, но винаги когато домашните чуят пица знаят, че се задава нещо много вкусно.ОтговорОтговор с цитат
- 09.10.16 11:56#6от: Специалитетът на домакинята?Винаги ,когато имаме гости приготвям питка и някакъв десерт.ОтговорОтговор с цитат
- 26.10.16 03:18#7от: Специалитетът на домакинята?Обичам да правя торти и сладкиши... Всеки път са различниОтговорОтговор с цитат
- 26.10.16 03:22#8от: Специалитетът на домакинята?Тестените изделия са ми любими, само да имам свободно време и веднага започвам. Радвам се на резултата който съм сътворила. Любими имам много.ОтговорОтговор с цитат
- 01.11.16 01:35#9от: Специалитетът на домакинята?по скоро специалитетът е в основното ястие - пържоли със сметана ,гъби в гювеч....ОтговорОтговор с цитат
- 03.01.17 02:05#10от: Специалитетът на домакинята?Не знам дали може да се каже , че е специалитет , но аз обичам да приготвям мусака.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest