Gotvach.bg»Форум»Кухненско оборудване и техника»Медните съдове-мнението ви за тях?

Медните съдове-мнението ви за тях?

• 03.10.16 09:13#1Сия РибагинаСия РибагинаМастър ШефРегистрация: 02.08.13Град: СофияОтговори: 428Медните съдове-мнението ви за тях?Какво е мнението ви за медните съдове. Отдавна съм си харесала няколко неща, които Лава предлага, медните съдове Mauviel са уникални, но ненормално скъпи. Бихте ли отделили 400-500лв за подобен съд?
    Аз лично колкото и да обичам всякакви съдове и прибори не бих дала толкова пари, ще чакам да ми ги подарят и дано скоро се появи желаещ )
    ОтговорОтговор с цитат
  • 15.01.17 10:40#2Величка ЩърбановаВеличка ЩърбановаМастър ШефРегистрация: 07.12.16Град: ПловдивОтговори: 233от: Медните съдове-мнението ви за тях?LAVA предлагат уникални съдове!!! Бях спечелила миналата зима от тяхна игра едно мини чугунено грил тиганче и съм във възторг!
    Та за медните съдове - много са скъпи, вярно е. И аз искам да имам, но не мога да си го позволя.
    Навремето нашите баби са готвели в такива съдове. И си спомням моята баба имаше такива тигани- с висока извита дръжка.
    Най-много да си позволя да си купя джезве за кафе, то няма да е чак толкова скъпо.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest