Gotvach.bg»Форум»Продукти и Подправки»Подлага ли се авокадото на термична обработка?

Подлага ли се авокадото на термична обработка?

  • 10.10.16 03:58#1Сия РибагинаСия РибагинаМастър ШефРегистрация: 02.08.13Град: СофияОтговори: 428Подлага ли се авокадото на термична обработка?Подлага ли се авокадото и търпи ли термична обработка според вас. Някъде бях чела, че авокадото не трябва да се пече и да се подлага на високи температури, защото се образуват горчиви вещества.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.01.17 09:58#2VeskaVeskaНовакРегистрация: 03.02.16Град: ПоповоОтговори: 50от: Подлага ли се авокадото на термична обработка?Според мен авокадото не трябва да се обработва термично. Ще се загубят всичките му полезни съставки.ОтговорОтговор с цитат
  • 16.01.21 08:37#3Величка ЩърбановаВеличка ЩърбановаМастър ШефРегистрация: 07.12.16Град: ПловдивОтговори: 233от: Подлага ли се авокадото на термична обработка?Ние в България нямаме голям опит за готвене с авокадо. Гледала съм обаче клипчета - авокадо с пълнежи и запечено на грил, вегански рецепти...
    Аз лично съм правила импровизация на шоколадова веган торта по рецепта на шеф Силвена Роу, в блатовете на която има 3 бр. авокадо.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest