- 10.10.16 04:13#1Водите ли дневник за храната, която си хапвате през деня?Имам позната, която си носи едно тефтерче и си записва всичко което яде и по колко. Маниачка е на тема калории и диети, а мен ми се струва пресилено.
Мислите ли, че със записването на храната, която хапваме можем да контролираме теглото си?ОтговорОтговор с цитат - 26.01.18 09:51#2от: Водите ли дневник за храната, която си хапвате през деня?Дневник не, но е добре човек да се замисля колко полезни и колко вредни неща яде през деня ОтговорОтговор с цитат
- 27.01.18 12:08#3от: Водите ли дневник за храната, която си хапвате през деня?Не си записвам , важно е да се консумира разнообразна храна, да не се прекалява със сладките неща и количестватаОтговорОтговор с цитат
- 16.07.18 02:40#4от: Водите ли дневник за храната, която си хапвате през деня?Аз си записвам, защото приемам твърде малко калории и се опитвам да ги увеличаОтговорОтговор с цитат
- 07.07.23 11:50#5от: Водите ли дневник за храната, която си хапвате през деня?Не, не си записвамОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest