Gotvach.bg»Форум»Говорилник»Ако трябва да кажете, че никога повече няма да ядете два зеленчука и два плода кои биха били те?

Ако трябва да кажете, че никога повече няма да ядете два зеленчука и два плода кои биха били те?

  • 11.10.16 10:50#1Monika IvanovaMonika IvanovaМастър ШефРегистрация: 10.04.16Град: ЛомОтговори: 252Ако трябва да кажете, че никога повече няма да ядете два зеленчука и два плода кои биха били те?Всеки човек има плодове или зеленчуци, които обича и такива, които ненавижда. Кои са те за вас? Аз със сигурност мога да мина и без цвекло и броколи както и без грейпфрут и нар.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.10.16 10:43#2Сия РибагинаСия РибагинаМастър ШефРегистрация: 02.08.13Град: СофияОтговори: 428от: Ако трябва да кажете, че никога повече няма да ядете два зеленчука и два плода кои биха били те?С този въпрос ме накара да се замисля..от зеленчуците мога да се откажа лесно от моркови и целина, от плодовете не знам, нямам плод, от който да бих се отказалаОтговорОтговор с цитат
  • 21.10.16 12:50#3marcheva14marcheva14Мастър ШефРегистрация: 21.11.12Град: СофияОтговори: 215от: Ако трябва да кажете, че никога повече няма да ядете два зеленчука и два плода кои биха били те?Здравей, Моника!
    Мога да се откажа от червеното цвекло, което пък било много полезно. Не ми харесва, мирише ми на пръст и се сещам все за гробища когато го видя, не знам защо така гадна асоциация правя. Без плодове не мога, може би грозде толкова не обичам, но го хапвам не си мисли, че му прощавам. Вчера ми донесоха от Турция прясна фурма. Топчета са в жълто-зелен цвят, но по-скоро жълт. Не бях хапвала никога до момента, е да ти кажа, няма такъв разкош, то е захар и захар и захар, нищо друго освен захар. Фантастично е. Тъничка люспичка, мекичко и захар , това е. На мен много ми хареса.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 21.10.16 09:00#4Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваАвторРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 503от: Ако трябва да кажете, че никога повече няма да ядете два зеленчука и два плода кои биха били те?Всеки плод или зеленчук си има своите качества и предимства. Не бих се лишила от никой!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest