Gotvach.bg»Форум»Продукти и Подправки»Как се вари бланширан ориз?

Как се вари бланширан ориз?

  • 12.10.16 12:49#1Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008Как се вари бланширан ориз?Колко точно се вари бланшираният ориз?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.10.16 10:35#2Сия РибагинаСия РибагинаМастър ШефРегистрация: 02.08.13Град: СофияОтговори: 428от: Как се вари бланширан ориз?За 20мин ще е готов, но бланшираният ориз е по специфичен, на мен ми е безвкусен и не го ползвам, освен това колкото и да го вариш все стои като недоварен, самите зърна са по твърдиОтговорОтговор с цитат
  • 20.10.16 11:09#3Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008от: Как се вари бланширан ориз?И на мен не ми харесва бланширания някак по сух, аз обичам по сочен ориз и дори слагам повече вода. Пробвах няколко вида но е все такъв.ОтговорОтговор с цитат
  • 16.01.21 08:31#4Величка ЩърбановаВеличка ЩърбановаМастър ШефРегистрация: 07.12.16Град: ПловдивОтговори: 231от: Как се вари бланширан ориз?Аз накисвам бланширания ориз във хладка вода за 15 мин., отцеждам и тогава го готвя. Ползвам го за определени ястия. Той не е за всичко!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest