- 13.10.16 06:42#1Подправки в кухнята!В кухнята всеки ползва подправки като джинджифил ,каранфил ,розмарин и куркума Знаете ли че освен вкусни и ароматни ,тези четири подправки имат и мощен противовъзпалителен ефект Вие в кой ястия ги ползвате и защо ? Джинджифила е уникален има пикантен вкус ,приготвям чай и малко парче в супа Куркумата в ориз ,картофи Каранфила за сладкиши ,розмарина за картофи и месоОтговорОтговор с цитат
- 15.10.16 04:14#2от: Подправки в кухнята!карамфил скоро не съм ползвалаОтговорОтговор с цитат
- 19.10.16 01:48#3от: Подправки в кухнята!всичките ги ползвам, въпреки че не харесвам много миризмата на джинджифила, и ако не беше толкова полезен нямаше да го използвам изобщоОтговорОтговор с цитат
- 19.10.16 04:43#4от: Подправки в кухнята!Аз използвам всички с изключение на джинджифила... нещо не ми допадаОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest