- 14.10.16 03:39#1Използвали ли сте във вашите рецепти царевичен сироп?Четох в интернет за него, но никога не съм го срещала по магазините. Знам само, че е доста сладък и може да се използва като заместител на захарта.ОтговорОтговор с цитат
- 17.10.16 12:07#2от: Използвали ли сте във вашите рецепти царевичен сироп?Царевичен сироп най-вече се ползва в Щатите. Навсякъде се пише, че е много вреден, защото царевицата е генно модифицирана и съответно е вреден за организма. В някои страни е забранен вноса, не зная за Б-я, но тук у нас никъде не се продава, търсила съм лично. Замествам при някои сладкиши в които рецептата го изисква със сироп от Агаве, може също да се замести и с глюкоза.
PS другото му наименование е "Златен сироп".ОтговорОтговор с цитат - 17.10.16 11:16#3от: Използвали ли сте във вашите рецепти царевичен сироп?Никога не съм го ползвала, не съм и попадала на рецепти в които да се изисква ползването на този сироп.ОтговорОтговор с цитат
- 24.10.16 05:06#4от: Използвали ли сте във вашите рецепти царевичен сироп?царевичният сироп се ползва за правене на кетчуп за да убие киселинноста на оцета знам го от опит защото когато свърши кетчупа правих фреш кетчупОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest