Gotvach.bg»Форум»Диети и Отслабване»Зелен чай за отслабване

Зелен чай за отслабване

  • 03.11.16 06:30#1Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666Зелен чай за отслабванеЧетох , че със зелен чай се отслабва, но в рецептата се посочва , да се прибавят оцет и мед. Дали ще има същия ефект, да се приема чая чист, без да се добавят другите съставки ?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.11.16 04:51#2ИветаИветаНовакРегистрация: 02.11.16Град: ПловдивОтговори: 1от: Зелен чай за отслабванеЗеленият чай има богато съдържание на антиоксиданти, витамини и полифеноли. Антиоксидантите в него спомагат за детоксикацията на тялото. Организма се тонизира, ускорява се метаболизма, което води до изхвърлянето на токсини и различни огранични замърсители. В този смисъл оказва отслабващо действие, за това и хората с наднормено тегло го предпочитат пред кафето.
    Аз лично пия зелен чай доста често с цел детоксикация. Препоръчвам Ви го, но чист. Ако е някой, който се продава в смесица с други билки, специално за „отслабване”, прекомерната му употреба може да доведе до стомашни проблеми.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.12.16 11:41#3Сия РибагинаСия РибагинаМастър ШефРегистрация: 02.08.13Град: СофияОтговори: 428от: Зелен чай за отслабванеМоже да действа на някой отслабващо, но при мен няма ефект. Пила съм зелен чай всякак и не съм отслабнала грам. Това за оцета, което са ти казали вероятно са имали предвид чист ябълков оцет, който действа пречистващо, а меда е за подслаждане. Не съм пробвала подобна комбинация, но това което се твърди, че се отслабва са пълни глупости. Трябва да има някакви упражнения, хранителен режим, не може да се яде в неограничени количества и да се очаква че като пийнем чаша зелен чай той ще ни стопи и ще направи чудеса.ОтговорОтговор с цитат
  • 25.01.18 01:13#4Нина ИвановаНина ИвановаМастър ШефРегистрация: 03.01.17Град: СофияОтговори: 150от: Зелен чай за отслабванеОтслабващото действие е всъщност прочистване Но пък чаят е полезен у дава много енергия!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest