Gotvach.bg»Форум»Начинаещи кулинари»Специфики при готвенето на червена леща

Специфики при готвенето на червена леща

  • 27.11.16 04:33#1Биляна ВладоваБиляна ВладоваМастър ШефРегистрация: 17.02.16Град: ЕленаОтговори: 189Специфики при готвенето на червена лещаЗдравейте, искам да попитам понеже за първи път ще готвя червена леща има ли нещо специфично при приготвянето или се готви както обикновената?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.12.16 09:20#2Сия РибагинаСия РибагинаМастър ШефРегистрация: 02.08.13Град: СофияОтговори: 428от: Специфики при готвенето на червена лещане обичам леща и не съм готвила, а и не съм се интересувала, затова не мога да помогнаОтговорОтговор с цитат
  • 15.12.16 12:22#3Мартина ТраковаМартина ТраковаПомощник ГотвачРегистрация: 17.07.12Град: СофияОтговори: 448от: Специфики при готвенето на червена лещаЧервената леща е готова за 20 мин,за разлика от другата,която изисква поне 40 мин.ОтговорОтговор с цитат
  • 15.12.16 04:32#4Биляна ВладоваБиляна ВладоваМастър ШефРегистрация: 17.02.16Град: ЕленаОтговори: 189от: Специфики при готвенето на червена лещадори тази която си бях взела за готвене се свари за не повече от 10- 15 минути, нямаше и 20. приготвях я както другата и стана много вкуснаОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest