- 15.01.17 06:10#1Как да стане коричката на погачите ми мекичкаЗдравейте ! Как правите така че питки, закуски и други тестени да стават с мека коричка? Днес правих едни закуски и въпреки че след като ги извадих от фурната ги намазах с малко олио и после ги поръсих и с вода , пак останаха с твърда коричка ОтговорОтговор с цитат
- 15.01.17 08:49#2от: Как да стане коричката на погачите ми мекичкаСлед като намажете питката трябва да я завиете в кърпа за да си обиколи"нивата"
ОтговорОтговор с цитат
- 18.02.17 06:01#3от: Как да стане коричката на погачите ми мекичкаЗдравейте. Аз винаги намазвам питката обилно с масълце, напръсквам с вода и завивам с кърпа за 10 минутки!ОтговорОтговор с цитат
- 14.02.19 07:03#4от: Как да стане коричката на погачите ми мекичкаНай добре става да се намаже веднага след изваждане от фурната с краве масло и да се завие с кърпаОтговорОтговор с цитат
- 06.12.20 01:57#5от: Как да стане коричката на погачите ми мекичкаПреди печене разбивате жълтък с олио или зехтин и с тази смес намазвате обилно.Мазнината пречи на коричката да стане твърда.ОтговорОтговор с цитат
- 10.03.25 03:55#6от: Как да стане коричката на погачите ми мекичкаЗдравейте,
Аз винаги използвам жълтък разбит с малко кисело мляко / 1/2 ч.л/ Погачата се маже непосредствено преди печене.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest