Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Yordanka Kovacheva в Gotvach.bg
Yordanka Kovacheva

Автор
Yordanka Kovachevaсготви: Вегетарианска запеканка със спанак и картофипреди 4 седмици, преди 4 седмици
Вегетарианска запеканка със спанак и картофи22.04.2025
Yordanka Kovachevaгласува за: Вегетарианска запеканка със спанак и картофипреди 4 седмици, преди 4 седмици
Вегетарианска запеканка със спанак и картофи22.04.2025
Yordanka Kovachevaдобави коментар към: Великденски курабийки с маслопреди 1 месец
Великденски курабийки с масло12.04.2017Не прочетохте ли, че пише да добавите още брашно ако е необходимо? Достатъчно ясно е написано. Нима също така не знаете, че всяко брашно поема различно количество течности? Важното е, че сте добавили и в крайна сметка сте получили тесто.
Yordanka Kovachevaсготви: Веган Великденско рулопреди 1 месец
Веган Великденско руло23.04.2025
Yordanka Kovachevaгласува за: Веган Великденско рулопреди 1 месец
Веган Великденско руло23.04.2025
Yordanka Kovachevaдобави коментар към: Домашна рикотапреди 1 месец
Домашна рикота26.12.2020Здравейте. Да, получава се, гарантирам Ви. Условието е, че млякото за тази суроватка трябва да е домашно или поне аз само с такова съм правила домашната си рикота. Относно зърнестата структура, не е чак толкова зърнеста, просто се усещат леки грапавинки и не е гладка като крема сирене.
Yordanka Kovachevaдобави коментар към: Експресни пухкави кифлички на бабапреди 1 месец
Експресни пухкави кифлички на баба10.09.2019Аз Ви благодаря и се радвам, че са Ви харесали кифличките! Светли празници!
Yordanka Kovachevaсготви: Шоколадов козунак за Великденпреди 1 месец
Шоколадов козунак за Великден18.04.2025
Yordanka Kovachevaдобави коментар към: Ризото с морски дарове по италианскипреди 1 месец
Ризото с морски дарове по италиански19.04.2021Радвам се! И аз Ви благодаря!
Yordanka Kovachevaдобави коментар към: Може ли и как се прави домашна майонеза със зехтин?преди 1 месец
Може ли и как се прави домашна майонеза със зехтин?02.03.2018Не е вярно, че майонезата с олио горчи, а със зехтина не. Тъкмо обратното е, особено ако се ползва силен зехтин. И каква е тази захар в майонезата?Също така да отбележа, че са изложени някакви инструкции без дадени продукти като количества, доста през пръсти всичко и с много противоречия и неясноти като "разбивайте на висока скорост с миксера, докато бъркате много бавно прибавайте зехтина". Да не говорим, че майонеза се прави най- добре с пасатор, не с миксер.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest