Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Yordanka Kovacheva в Gotvach.bg
Yordanka Kovacheva

Автор
Yordanka Kovachevaсготви: Веган погача Юбилейпреди 2 дни
Веган погача Юбилей25.03.2025Погачи
Yordanka Kovachevaгласува за: Веган погача Юбилейпреди 2 дни
Веган погача Юбилей25.03.2025Погачи
Yordanka Kovachevaсготви: Свинска плешка на фурна с мед и винопреди 1 седмица
Свинска плешка на фурна с мед и вино19.03.2025Свинско печено
Yordanka Kovachevaгласува за: Свинска плешка на фурна с мед и винопреди 1 седмица
Свинска плешка на фурна с мед и вино19.03.2025Свинско печено
Yordanka Kovachevaсготви: Бананови детски кексчета с медпреди 1 седмица, преди 1 седмица
Бананови детски кексчета с мед17.03.2025Мъфини
Yordanka Kovachevaсготви: Картофена запеканка с броколи и шункапреди 1 седмица, преди 1 седмица
Картофена запеканка с броколи и шунка17.03.2025Запеканки
Yordanka Kovachevaдобави коментар към: Как се пече правилно свинско бонфиле?преди 2 седмици, преди 2 седмици
Как се пече правилно свинско бонфиле?24.10.2023Май бъркате свинско бонфиле със свинско контрафиле! Пишете да избираме бонфиле с мазнина, а по него почти няма такава и дори да има малко, задължително се отстранява. Другото фрапиращо е, че пишете, че било по- добре да избираме бонфиле с кост! Такова нещо не съществува. Контрафиле с кост - да, но бонфиле/рибица - категорично няма как да има кост! Тези два типа свинско месо изискват съвършено различни техники и времена за готвене, така че няма как да се слагат под общ знаменател.
Yordanka Kovachevaсготви: Орехови напукани сладкипреди 2 седмици
Орехови напукани сладки15.03.2025Напукани сладки
Yordanka Kovachevaсготви: Кето чийзкейк с боровинкипреди 2 седмици
Кето чийзкейк с боровинки11.03.2025Чийзкейк
Yordanka Kovachevaсготви: Мляко с ориз с канела и ванилияпреди 3 седмици
Мляко с ориз с канела и ванилия08.03.2025Сутляш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest