Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Yordanka Kovacheva»Единичен статус #1783794
  • Yordanka KovachevaYordanka Kovachevaдобави коментар към: Как се пече правилно свинско бонфиле?преди 2 седмици, преди 2 седмици Как се пече правилно свинско бонфиле?Как се пече правилно свинско бонфиле?24.10.2023Май бъркате свинско бонфиле със свинско контрафиле! Пишете да избираме бонфиле с мазнина, а по него почти няма такава и дори да има малко, задължително се отстранява. Другото фрапиращо е, че пишете, че било по- добре да избираме бонфиле с кост! Такова нещо не съществува. Контрафиле с кост - да, но бонфиле/рибица - категорично няма как да има кост! Тези два типа свинско месо изискват съвършено различни техники и времена за готвене, така че няма как да се слагат под общ знаменател.