Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря Теди! Много е вкусна наистина и до голяма степен това се дължи на подправките. Ще ми е интересно да споделиш и ти за хляба от червена леща като го приготвиш :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Сигурно ли е, че салатата е с бурата? Тя е течна отвътре, а вашето сирене на снимката изглежда стегнато като Моцарела.
Yordanka Kovacheva коментира:
Привет! В описанието пише, че се слагат и бъбреци, но ги няма в продуктите. Какво количество са те?
Yordanka Kovacheva коментира:
Освен в първите няколко изречения, почти изцяло се говори за "Защо хладилника бръмчи" , а не защо замразява.
Yordanka Kovacheva коментира:
Прав/а сте,че е въпрос на вкус, но италианците си слагат пармезан на ризото с морски дарове доста често. Аз също го правя и мисля, че много си отива.
Yordanka Kovacheva коментира:
Соковете може да си приготвите в домашни условия от пресни плодове или да ги закупите готови от магазина.
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Салатата със сигурност е много вкусна, но бихте ли уточнили кое по- точно я прави испанска? Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря Ви. Поздрави!
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Ако искате да омекне хлебчето, го завийте, ако пък ви хареса да има твърда коричка,тогава го оставете да изстине върху решетка. Поздрави!
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Маята е прясна-15 г.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря! Радвам се, че са ви харесали кюфтенцата :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Брашното е 40-45 г.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря Ви! Радвам се, че супичката ви е харесала :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Точно селска си е гозбата, разбира се! И никъде не пише, че е българска та да няма Пармезан, нито че е от едно време "някога",нито пък че е на моята баба точно или пък на която и да е българска баба. Рецептата е от платформата Cookidoo и Не Е българска, но ти едва ли знаеш какво е това!Оправи си закостенелите представи в главата и се успокой :)) Явно точно ти си без работа и се чудиш къде да излееш негативизма си и да сееш "остроумия". (Предвид тона и аз си позволявам на Ти). Хайде със здраве! Аман от "разбирачи" :))
Yordanka Kovacheva коментира:
Да, пише го, сега и аз си прегледах рецептата и всичко е наред :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Привет! В описанието пише да се добави виното, но такова няма в продуктите. Какво е виното и колко е? Благодаря!