Моите коментари

Здравейте. В бурканите с бланширани гъби не се ли слага някаква течност, марината или мазнина, преди да се затворят?
Здравейте. Може би при редактирането на рецептата е възникнала неточност, тъй като в продуктите е указано- кашкавал-80 г. (или друго по избор) От това не става съвсем ясно какво е това "друго" и няма как да бъде нещо различно от кашкавал, за да бъде успешна рецептата. Идеята е да се посочи единствено, че може кашкавала да е друг вид като например гауда, ементал ,зряла моцарела или грюер например. Дано бъде разбрано правилно, или ако редакторите преценят нека го уточнят в описанието на продуктите. Например в скобите да пише (или грюер, гауда, ементал..) Благодаря :)
Здравейте. В продуктите за тестото трябва да се коригира вместо "тесто-200 г. " на "брашно-200 г. " Получила се е техническа грешка, съжалявам.
Приготвих салатата и много ми допадна.Имам домашна кашкавалена извара от овче мляко и не се бях сетила, че мога да я използвам по този начин. Благодаря за идеята!
Хлебчето е хубаво, но бих искала да спомена, че за 300 мл. вода 1 кг. брашно е твърде много и аз сложих само 500 грама, което си беше достатъчно.. Може би е станала техническа грешка в писането на продуктите, не знам. Все пак, благодаря за рецептата.
Страхотни, топящи се в устата, много вкусни милинки! Благодаря!
Забравила съм да напиша в продуктите 3-4 с.л. с връх -кисело мляко. Извинявам се.
Страхотни! Към заливката добавих две лъжици захар, за да подсладя допълнително. Благодаря за споделената рецепта. Влиза ми в "любими" на 100% :)
Бих казала, че това са наистина най-НАЙ- вкусните милинки, които съм правила и опитвала някога!! Благодаря Ви за споделената рецепта!
Здравей Теди. Можеш да замениш с друго песто, разбира се, но вкуса ще е друг. Пак ще е хубаво предполагам. Имай предвид, че в босилековото песто също има ядки- кедрови, но разбира се ако си го приготвяш домашно, просто ги пропусни.
Не съм пробвала с кленов сироп, но предполагам, че може. Веднъж заместих сиропа от агаве като подсладих сместа от фъстъчено и кокосово масло с кокосова захар, а може и с обикновена. За глазурата съм слагала и мед вместо агаве, но така вече не е веган. Мисля, че може да се експериментира на воля с подсладителя.
Успех! Не съм аз автора на рецептата, но преди време ги притотвих по нея и се получиха добре, затова реших да се намеся да ви дам съвет. :)
Здравейте. Ако не сгъстява, оставете да поври повече време, но имайте предвид, че когато изстине тогава ще си се сгъсти още по принцип. След като оформите бонбонките, те ще стегнат още.
Опитайте, надявам се да ви хареса :) Аз лично от канелата слагам по- малко, макар в оригиналната рецепта да е 1 с.л.,но все пак се усеща ,и в комбинация с всичко останало е направо приказка.
Може с масло, а с мас специално в тази рецепта не съм пробвала.
Продуктите за тофито, които се загряват до сгъстяване са: сметаната, кафявата захар, маслото, лимоновия сок и карамеления топинг. Когато тази лепкава смес се излее върху стегналия вече шоколад ,се поръсва със люспите от сол :) Това е. Съжалявам, че съм го описала неясно, уж с цел да не разтягам много рецептата. По принцип има и по- сложен метод за приготвяне на тофи карамел, когато е под форма на един вид сос,но в случая за приготвяне на турон -това е начина.
Приготвих питката и съм доволна! Получи се много вкусна. Не бях пробвала този начин на оформяне и съм изненадана колко е лесен и в същото време резултата е ефектен и красив.
Благодаря:) И аз съм същата и особено вечер апетита ми така се разгръща, че направо си е опасно да гледам рецепти, защото независимо от часа ми идва муза да се развихря в кухнята :)) Поздрав,прегръдки и За много години, Сия!