Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Yordanka Kovacheva»Моите форумни теми

Моите форумни теми

Yordanka KovachevaКак да подготвя нов чугунен съд за първа употреба?
Търся помощ и практичен съвет относно това как да подготвя за употреба новите си чугунени съдове. Чета разностранни мнения в различни материали, но или са противоречиви, или ми изглеждат неизпълними в домашни условия. Затова се обръщам към вас за изпитани методи на подготвяне за употреба и поддръжка на тигани, тави и тенджери от чугун. Благодаря!
Yordanka KovachevaСподелете тайни за приготвянето на хубаво суфле
Снощи с цялото си въодушевление се заех да прявя ананасово суфле и претърпях голямо разочарование. Не се получи нищо. Първо се наду и даже "искаше "да излезе от чашките, но 5 мин преди края на печенето спадна и беше жалка картинка . Как го приготвяте вие? Колко време печете и на какви градуси? (Аз пекох на 180-15 минути..)
Yordanka KovachevaСнимката не пасва на темата
Случвало ли ви се е да сготвите дадено "чуждо "ястие и да сложите снимка с вашето произведение и да ви кажат, че "снимката не пасва с темата ",след като всъщност си пасва, понеже е сготвена по рецептата?? И през това време много хора си чукат на бутончето, че са сготвили нещо, без изобщо да са го сготвили и това е ок и си получават точките.
Yordanka KovachevaИноваторски рецепти ли публикуваме или копираме??
Здравейте приятели! Отскоро се регистрирах в този прекрасен сайт и съм пълна с ентусиазъм .Реших да отворя този въпрос, защото съм малко объркана по отношение на рецептите, които всички ние споделяме. Виждам толкова много повтарящи се, както и копирани и взети от "старите книги ".Трябва ли според вас да бъдем малко повече иноватори и да предлагаме свои интерпретации (сполучливи, разбира се), или е Ок да преповтаряме неща които вече някой е измислил и познаваме от дълги години само, за да се "похвалим ",че и ние сме ги сготвили и да трупаме точки. Не критикувам никиго, само питам.