gotvach.bg»Форум»Начинаещи кулинари»Иноваторски рецепти ли публикуваме или копираме??

Иноваторски рецепти ли публикуваме или копираме??

 • 21.02.17 12:34#1Йорданка КовачеваЙорданка КовачеваАвторРегистрация: 03.02.17Град: ПловдивОтговори: 41Иноваторски рецепти ли публикуваме или копираме??Здравейте приятели! Отскоро се регистрирах в този прекрасен сайт и съм пълна с ентусиазъм .Реших да отворя този въпрос, защото съм малко объркана по отношение на рецептите, които всички ние споделяме. Виждам толкова много повтарящи се, както и копирани и взети от "старите книги ".Трябва ли според вас да бъдем малко повече иноватори и да предлагаме свои интерпретации (сполучливи, разбира се), или е Ок да преповтаряме неща които вече някой е измислил и познаваме от дълги години само, за да се "похвалим ",че и ние сме ги сготвили и да трупаме точки.
  Не критикувам никиго, само питам.
  ОтговорОтговор с цитат
 • 21.02.17 04:48#2Rositsa IvanovaRositsa IvanovaДарт ВейдърРегистрация: 28.02.13Град: СофияОтговори: 2от: Иноваторски рецепти ли публикуваме или копираме??Призовавам всички ви да сте иноватори при първа възможност - развивайте кулинарните си умения и пробвайте различни техники, защото никой никого не може да шашне с рецепта за мусака или пълнени чушки /не че не са ни любими/. В този ред на мисли искам да поздравя Нина Иванова Иванова http://gotvach.bg/u-163514 и marcheva14 Мария Симеонова http://gotvach.bg/u-72091, които никога не са залагали на текучество, а по-скоро на качество. Благодаря на всички страхотни кулинари в нашия сайт и им пожелавам да се развиват, защото застоят не е добър в нито едно отношение.ОтговорОтговор с цитат
 • 21.02.17 05:06#3Йорданка КовачеваЙорданка КовачеваАвторРегистрация: 03.02.17Град: ПловдивОтговори: 41от: Иноваторски рецепти ли публикуваме или копираме??И аз мисля така. Благодаря за вашето мнение!
  Трябва да се развиваме, да влагаме изобретателност и оригиналност.
  ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest