- 27.02.17 09:59#1Споделете тайни за приготвянето на хубаво суфлеСнощи с цялото си въодушевление се заех да прявя ананасово суфле и претърпях голямо разочарование. Не се получи нищо.
Първо се наду и даже "искаше "да излезе от чашките, но 5 мин преди края на печенето спадна и беше жалка картинка .
Как го приготвяте вие? Колко време печете и на какви градуси? (Аз пекох на 180-15 минути..)ОтговорОтговор с цитат - 22.02.20 10:16#2от: Споделете тайни за приготвянето на хубаво суфлеСуфле - много бърза, вкусна и лека закуска
1 пакет извара (250гр)
1 яйце +1 протеин
2 с.л. л. захар
1 круша и 1 банан (можете да добавите всеки плод към вашия
вкус)
Разбийте яйцата с изварата, добавете захарта и нарязаните на ситно плодове и сложете за
3 минути в микровълновата ако печката е по-мощна, намалете времето за готвене. Изберете форма с високи страни и когато повърхността се сгъсти
, суфлето се издига по време на готвене, когато
е готово! Много е вкусно!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest