Gotvach.bg»Форум»Сладко Изкушение»Споделете тайни за приготвянето на хубаво суфле

Споделете тайни за приготвянето на хубаво суфле

  • 27.02.17 09:59#1Yordanka KovachevaYordanka KovachevaАвторРегистрация: 03.02.17Град: ПловдивОтговори: 41Споделете тайни за приготвянето на хубаво суфлеСнощи с цялото си въодушевление се заех да прявя ананасово суфле и претърпях голямо разочарование. Не се получи нищо.

    Първо се наду и даже "искаше "да излезе от чашките, но 5 мин преди края на печенето спадна и беше жалка картинка .

    Как го приготвяте вие? Колко време печете и на какви градуси? (Аз пекох на 180-15 минути..)
    ОтговорОтговор с цитат
  • 22.02.20 10:16#2Станислава ВълковаСтанислава ВълковаИноваторРегистрация: 12.04.18Град: ЯмболОтговори: 94от: Споделете тайни за приготвянето на хубаво суфлеСуфле - много бърза, вкусна и лека закуска

     
    1 пакет извара (250гр)

    1 яйце +1 протеин

     2 с.л. л. захар

     
    1 круша и 1 банан (можете да добавите всеки плод към вашия
    вкус)

     

     

    Разбийте яйцата с изварата, добавете захарта и нарязаните на ситно плодове и сложете за
    3 минути в микровълновата ако печката е по-мощна, намалете времето за готвене. Изберете форма с високи страни и когато повърхността се сгъсти
    , суфлето се издига по време на готвене, когато
    е готово! Много е вкусно!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest