Йорданка Ковачева

Автор
Как се прави канелена захар
Защо кафето не ми действа
Как да изсушим майорана?
Защо кексът спада?
Кои ядки съдържат йод
Защо тестото става жилаво?
Какви витамини имат мандарините?
Какво съдържа джинджифилът
Какво съдържат боровинките?
Как и колко време се пече киш?
Какво тесто се използва за киш?
Как се прави тофи карамел?
Как се задушават тиквички
Полезни или вредни са презрелите банани?
Как да направим кокосова сметана?
Овкусяване на печено червено цвекло
Защо се пресича крем карамелът?
Как се запечатва месо?
Защо воденичките са жилави?
Как се почистват патладжани?
Накисват ли се гъбите и защо?
Как да запечатаме пържолите при готвене?
Защо тестото се рони?
Как да си направим мляко от спелта?