Точно селска си е гозбата, разбира се! И никъде не пише, че е българска та да няма Пармезан, нито че е от едно време "някога",нито пък че е на моята баба точно или пък на която и да е българска баба. Рецептата е от платформата Cookidoo и Не Е българска, но ти едва ли знаеш какво е това!Оправи си закостенелите представи в главата и се успокой :)) Явно точно ти си без работа и се чудиш къде да излееш негативизма си и да сееш "остроумия". (Предвид тона и аз си позволявам на Ти). Хайде със здраве!
Аман от "разбирачи" :))
Здравейте. Не е задължително да се покрива съда.
Не съм правила в гювеч, но предполагам, че няма проблем, дори може би ще е по- добре.
Успех!
Ако ги приготвите така, ще се радвам да споделите резултата.
Привет! За бялата смес пише яйцата да се добавят едно по едно, но в продуктите пише, че яйцето е само едно (за сместа с рикотата). Да не би да има някаква грешка? Благодаря.
Приготвих кашкавалките - много са вкусни! Очаквах да бухнат малко повече, като еклери, но е разбираемо, че няма как предвид многото кашкавал в тестото. И така са разкошни.
Качвам снимка на последната "оцеляла" :))
Благодаря за коментара :) Да, маслото си е доста ароматно и не всеки харесва маслени сладкиши. Много се радвам, че се е получил добре и сте си го хапнали :)
Ако е без кожа бих го направила така: запечатвам до златисто от двете страни в тиган с малко зехтин (на силен огън, но не максималната степен, примерно от 9 степени на 8- ма) без да слагам сол. Изваждам и завивам във алуминиево фолио.
През това време загрявам фурната на 200 градуса и слагам магрето за около 10-15 минути. Степента на изпичане е според вкуса, а времето на печене зависи от големината и дебелината на патешките гърди. Ако са малки намали времето, гледай да не ги препичаш, месото трябва да остане розово отвътре.
След като е готово, остави за 5-7 мин. да почине, тогава нарежи, посоли и залей със сос.
Моите коментари