И аз взех, че добавих още едно яйце, защото сместа беше много гъста и неможеше да се разбърка. Сега се пекат и изглеждат много добре, нямам търпение да ги пробвам. Благодаря!
Ммммм, чудесно става така с повечко чесънче. И аз заложих на класиката и не добавих мляко, но на този който е писал, че за него комбинация мляко с домати е "бъркоч",бих казала, че изобщо няма идея от готвене, защото дори най -известния на всички ни сос Болонесе се приготв също като накрая към доматите с каймата се прибавя мляко!!
Чудесна рецепта!
Трябва наистина да си голям майстор, за да оплетеш такава красива питка!! Поздравления! Аз току що я направих, но изобщо неможах да я докарам по същия начин. При втасването, сърцето ми се обезформи и стана кръг (само едно успях да направя) и накрая си я оформих малко на "волна програма "
Моите коментари