Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Салатката е вкусна :),може успешно да се използва и за предястие .Само бих искала да уточня нещичко, а и да дам съвет ако някой реши да я приготвя : Краставицата щом се рендоса пуска доста вода, а когато се и овкуси ,от солта и киселината още повече се смачква и пуска още повече вода, която на няколко пъти трябва да се отцежда, за да има някакъв естетичен вид при сервиране. Вместо олио и оцет сложих лимонов сок и зехти(струва ми се, че с тях се получава по -добре) :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Много интересна и креативна форма!! Страхотна рецепта. Току що ги приготвих, само че не успях да издокарам добре панделките :) ,подобни станаха на вид, а вкусът е чудесен!
Yordanka Kovacheva коментира:
Рибера дел Дуеро са ми любими! :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Много се радвам :) Гарантирам, че става разкошно крехко и вкусно. :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Разкошни станаха франзелките! И как само ухае цялата къща на вкусен хляб!! :) Препоръчвам всеки, който се е спрял на тази рецепта, да не се колебае да ги приготви!
Yordanka Kovacheva коментира:
Рецептата е страхотна! Браво! За тези, които не могат да си намерят паста за фидеуа искам да дам съвет, че може и с нормално, фино фиде -пак става чудесно! (Само трябва да се има предвид, че трябва да се готви за малко по -кратко време)
Yordanka Kovacheva коментира:
Винаги съм си мислила, че соята е даже вредна ....,но явно не е така.
Yordanka Kovacheva коментира:
Интересна идея и много добре обяснена рецепта! От това си личи авторството и иноваторството! Предпочитам да чета дълго и с интерес и да разбирам същтността на написаното, отколкото многото "точни " и "кратки " рецепти, които са "сухи ",скучни и в повечето случай несполучливи, защото все едно са написани от роботи!
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. В момента приготвям рецептата и съм сигурна, че ще стане чудесна баничка. Благодаря за идеята! Само исках да споделя, че количеството вода е крайно малко за 400 г брашно и аз трябваше да сложа почти тройно повече отколкото пише... Най -вероятно е станала някаква грешка при писането. Поздрав!
Yordanka Kovacheva коментира:
Да да, за разточването си е допълнително. Аз казвах за самото тесто. За да стане меко и еластично просто трябваше да сложа още цяла чаша брашно и да махна едно яйце. Дали не ми е било пък в повече млякото? Но както и да е, важното е че стана чудесно и съм много доволна, защото тази рецепта със сигурност ще си остане в моят раздел "Любими " и ще приготвя отново. Поздрав!
Yordanka Kovacheva коментира:
Много апетитна рецепта! Приготвям я в момента (чакам да втаса). Исках да споделя само, че две чаши брашно ми дойдоха крайно малко и използвах почти още една цяла чаша за доизмесване, като се има на предвид, че вместо три яйца сложих две. Просто като гледах количеството брашно и реших, че три са много. Може би моите чаени чаши са по -малки, незнам.
Yordanka Kovacheva коментира:
Чудно вкусни станаха!!! Благодаря за хубавата рецепта! Вместо локум сложих твърдо желирано сладко от дюли, стана вълшебно. Когато се сдобия с локум ще ги направя отново.
Yordanka Kovacheva коментира:
0.5 ч.ч. захар? Не разбирам... Ще съм благодарна да обясните.
Yordanka Kovacheva коментира:
Много добре представена рецепта! Напълно съм съгласна, че тестото трябва да се меси с търпение и любов и си е цял един ритуал. Не е никак трудно или досадно, а си е удоволствие и действа разтоварващо.
Yordanka Kovacheva коментира:
Аз приготвих тортата със 250 грама кори и същото количество крем. Стана много добре. Препоръчвам да изливате крема върху корите, когато е леко поизстинал, за да не се разкашкат. Всъщност е въпрос на вкус, но аз предпочитам да са леко хрупкави и да се усещат.
Yordanka Kovacheva коментира:
Личи си, че е направена с любов :) Да е жив и здрав синът ви. :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Красота!!
Yordanka Kovacheva коментира:
Със сигурност този ориз е много вкусен, но доколкото знам технологията за проготвяне на ризото не е такава, каквато е описана в рецептата.