Много скъп, наистина :( ,то направо вече ще си стане лукс. И у дома също е много обичан -приготвен по всякакъв начин. А тези кулички, ще си призная приготвям за пръв път, но излезнаха толкова сполучливи и реших да ги споделя :) Рецептата е моя импровизация, бях виждала нещо подобно в заведение, но с различен пълнеж -от гъби или скариди и без моцарела и доматче, аз обаче реших, че със синьо сирене биха станали божествени и наистина е така . Много се зарадвах, че ви хареса и искате да опитате рецептата :) Благодаря :)
Здравейте. Може би не сте прочели рецептата :),няма нищо, ще ви поясня.Обяснила съм в началото, че около 1500 мл вода, заедно с кубчето бульон се слагат на тих огън, докато дойде време за използването на бульона и целта е ,когато се излива в ястието да е горещ, за да не пресича термичната обработка на останалите продукти. Така, предполагам ви е ясно, че през това време малка част от него вече би се изпарила. После - достатъчно ясно съм написала, че бульон се сипва ТОЛКОВА КОЛКОТО ДА ПОКРИЕ ПРОДУКТИТЕ. Останалият от него се прибавя САМО ако е нужно в процеса на готвене, ако течността се е редуцирала прекалено .Моля ви, прочитайте добре преди да се изкажете и използвате думи като "ужас"!! ;)
Възможен ще ми е, само да ми оправят фурната. ;) ,иначе и аз го имах проблема с лампата преди няколко месеца, сега са горните реотани -не нагряват. Но нищо, случват се и такива "аварии" ;)
Ох, олекна ми от това, че някой ме разбира :) Благодаря ти за успокоителните думи, Кари. :) нямам друг избор освен да си почакам и през това време да се възхищавам и облизвам пред някой хубав хубав сладкиш;) като този например. Поздрави, мило момиче!
Много апетитен сладкиш, който вече си запазих и ще направя със сигурност. Но да си споделя мъката -от два дни фурната ми не работи :( ,чакам да дойдат да ми я поправят,та чак ми стана смешно и като видях името му "Невъзможен сладкиш "и си казах "ето, за мен наистина си е невъзможен в момента" ;)
Моите коментари