Аз благодаря :) Страшно вкусни са, ще видиш. Сока от ананас може и от кутийка, но да е колкото се може по -натурален;) и качествен. Аз го правя с такъв и става чудесно. Надявам се да останеш доволна :)
Стана разкошна питка, но ще кажа за тези, които решат да я приготвят -посоченото количество вода в рецептата е малко и е невъзможно да се замеси тесто, затова си добавете още малко водичка плюс част от разтопеното масло, останалото нека си стои за намазване на корите. Маята също ми се видя много, затова сложих само 25 грама. Надявам се да съм била полезна.
Здравейте.
Какъв е грамажа на буркана със сушени домати? Има различни по големина буркани и не ми е ясно, а супичката ми изглежда много съблазнителна и ми се иска да я приготвя.
Благодаря.
Бонбонките са страхотни, обаче лютят та се късат :)) ,но всички знаем че с джинджифила е така. Важното, е че са полезни и вкусни и съм благодарна за рецептата на Нина!
Вкусен е!! Заслужава си, честно. Само да ти кажа малка тайна -вместо чаша силно кафе, сложи инстантно нес кафе, колкото прецениш до добиване на приятен цвят и аромат -така няма да ти се разводни сместта. Първия път го приготвих по рецептата и не ми стана много ок текстурата, а втория път както ти казвам, стана чудесен! Също така вместо ром сложих капки ромова есенция. Чудно се вързват ароматите. И предполагам си знаеш, но аз да си кажа -печи на 115 -120 градуса до суха клечка или като докоснеш леко с пръст отгоре си личи дали е още течен или се е повтвърдил.Печенето на тези градуси е продължително, но резултата винаги е перфектен! Надявам се да съм била полезна :)
Ами ;) ,не че съм толкова добра, те не са трудни, а резултатът е ефектен и красив, защото рецептата е прекрасна и добре представена. Правилно са им сложили надпис "Мъфини за душата" ;)
Благодаря ти аз Кари, че ми се доверяваш;) Много вкусна манджичка е, няма да съжаляваш :) Малко се притесних, че на снимката не изглежда кой знае колко добре, но напоследък камерата на телефона ми нещо не е наред. Поздрави и от мен!
Чудесни понички!! Изварата ги прави леко влажни отвътре и много меки и пухкави. Само бих обърнала внимание, че брашното ми се видя твърде малко и добавих още мъничко. При всички положения сместа трябва да е рядка ,но не чак прекалено. Като съвет бих дала, при пържето да ползвате две лъжици, като с едната взимате от рядкото тесто, а с другата избутвате във сгорещеното олио -за предпочитане на среден огън, за да не изгарят отвън, а отвътре да остават сурови.
Благодаря ти, Каринка ,за прекрасната рецепта! Сосчето е вълшебно направо и такъв нежен вкус има и се вързва перфектно със вкуса на пълнените чушки. Облизахме си пръстите вкъщи :))
Моите коментари