Да, мога да си представя. Не разбирам защо е толкова скъп в Бг, след като черни хайвери има и и по -евтинки, зависи от каква риба са... Те с тези цени го превърнаха в цял лукс. Иначе аз го слагам само в комбинация със сьомгата не за друго, а най -вече защото сьомгата и червения хайвер са един и същи цвят и не се открояват, а оранжево с черничко стои много красиво :)
От сърце благодаря за хубавите думи. Да, наистина може да се използва и друга различна комбинация като плънка, но блатът от тиквички си е уникален. Докато днес си похапвах сладко сладко за пръв път се замислих колко здравословни са тези пици, освен вкусни. За мен е радост, че са добре оценени от вас и от всички, които са гласували.
Благодаря ви :) Аз съм фен на испанската кухня и начинът по който приготвят ориз -дали било на паея или в този вариант -по течен. Наистина си е предизвикателство. :)
О много я обичам :) Правя си я също и със черен хайвер като под него полагам и малко тънко парченце пушена сьомга. И в двата варианта е разкошно! Чудесна рецепта!
Усеща се сиренцето, да! И меда много се усеща също. Страхотен вкус и перфектно сливане на ароматите. На снимките, които съм приложила изглежда малко като все едно е недопечен отвътре, но не е така, идеален е, мекичък и топящ се в устата. Нещо като чийзкейк от тези печените. Препоръчвам го!
Ооо, благодарим за съветите :) Аз лично вече си го запазих в "любими " и смятам в удобен момент да "избия рибата"!Благодаря Миме отново за чудесната идея и перфектната рецепта!
Благодаря ти, Теди, просто се опитвам както да доставям радост на семейството си, така и да бъда полезна на околните с някоя и друга идейка :) За мен думите ти означават много. Прегръдки!
За всеки, който хареса и реши да приготви рецептата, искам да допълня две неща, които съм пропуснала без да искам при писането:Първото е, че второто стръкче розмарин се слага върху заешкото месо в плика за печене и Второто-препоръчвам щом затворите плика, преди да сте направили дупчиците, да намачкате хубаво с ръце и да обърнете няколко пъти, за да се смесят добре всички продукти. После поставяте плика в тавичката със завързаната част отдолу, защото дупките са отгоре и би изтекло сосчето. Това е логично, де, но аз да си кажа :) Благодаря!
Това е една рецепта за питка -слънце,а не тортиля.Добре ще е името да бъде променено, защото рецептата е хубава, но името не отговаря. Бих я опитала, понеже ме заинтригува газираната вода, интересна идея.
Благодаря ти, Теди, много вкусно и ефектно кремче е това, да. Даже на снимката не изглежда толкова красиво, колкото в действителност. А за печатна грешка, не виждам такава, мила. :)Поздрав!
Е, и аз ;),но и с обикновенна шунка става хубаво и затова го предлагам като вариант, а и има хора,на които може да им е трудно да си набавят хамон. Иначе вкуса става много различен с едното и с другото, но все е добро, защото на тичвичките им отиват и двата варианта :)
Моите коментари