Сигурно има някакъв проблем, отговорих на коментара, но не излиза тук под рецептата.... ако този все пак излезе-исках да кажа, че много се радвам, че съм ти дала идейка, Миме! Опитай, с праз става вълшебно! Сърдечен поздрав и прегръдки!
За мен е радост, че съм дала полезна идея на добър кулинар като теб, Миме :)Всъщност даже се колебаех дали да пускам рецептата, понеже я намирах за доста посредствена. Но сега съм доволна, че съм го сторила :) Благодаря ти за хубавите думи и доверието! А за лютеницата.. :))..напълно споделям мнението ти;)
Благодаря :) :) Интересна рецепта е, струва си да се опита. Малко странна заради картофите в нея и варенето. Моя добра приятелка румънка ме научи на нея и в началото и се мръщех, но после ми стана любима. Не става прекалено сладко и натрапчиво и е идеално похапване за сутрешна или следобедна закуска. Когато решиш да си приготвиш нещо различно, опитай :) И аз на толкова много рецепти съм се заканила, но времето не стига или все нещо ново излиза. :) Много сърдечни усмивки от мен!
Рецептата е добра, но бих допълнила, че в Кастилската супа също е задължително да присъства и кимион и дафинов лист като подправки, а чубрица не. Но няма лошо и да се експериментира. Също така по оригиналната рецепта яйцата се пошират директно в супата и не се запича нищо после. :)
Наканих се най -сетне да приготвя лимонадката и съм много доволна!! Едно от най -свежарските питиета, които съм опитвала! Добавих две лъжички мед и малко сок от лайм, защото имах само три лимона, вместо 4.Явно моята цедка не е достатъчно фина, защото през нея преминаха и ситни парченца от ментата, но това някакси още повече ми хареса и стои още по-свежо! Благодаря за тази разхладителна идея!
Ели, много си мила и от сърце ти благодаря за думите и оценката! Имах гости, на които приготвих този десерт и се получи супер ефектно. Много се радвам и че на човек с вкус като теб, се е харесало. :)
Моите коментари