Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Много ме радва, че добър готвач като теб, Теди ме оценява! Благодаря. :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Да.., и аз мисля така.
Yordanka Kovacheva коментира:
Значи съм подходяща;) :))
Yordanka Kovacheva коментира:
Прекрасна идея :) ,за съжаление нямам тази възможност в момента, но безкрайно ми се иска поне на този етап да се запиша на професионален курс по готварство, тогава може би ще имам и повече самочувствие и да се явя в някой сезон на Мастър шеф. От опит глава не боли, все пак ;). Наистина ми стана хубаво от коментара ти и именно затова ти благодаря :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Много ти благодаря ,Теди! Всъщност съм само аматьор и ценител на добрата храна и правилния начин на приготвяне. За мен похвалата ти означава много! Сърдечен поздрав!
Yordanka Kovacheva коментира:
Рецептата е великолепна! Благодаря! Чудех се откъде идва този червеникав цвят от снимката, след като няма червен пипер или нещо, което да го добива, но и моята стана червеникава. :) Явно е от лука, който от продължителното готвене става почти карамелен на цвят. Препоръчвам горещо тази рецепта и отново благодаря на автора.
Yordanka Kovacheva коментира:
Незнаех, че на маринатата се казва и дресинг. Мислех, че дресинга е за салати... Учудващо е колко нови неща научава човек тук;)
Yordanka Kovacheva коментира:
Мими, гласувах с 5 ,защото обожавам морската храна. Бих си позволила само да отбележа нещичко. Пробвай другия път да добавиш мидите направо с черупката 5 минути преди да свалиш ястието от котлона. Ако пък не обичаш да са ти с черупките си ги свари предварително за кратко без много вода, защото те си пускат тази която съдържат в черупката. Не изхвърляй бульона, а си го добави в супата, защото иначе изхвърляш цялата есенция и морския вкус. Слагай мидите винаги накрая, защото те нямат нужда да се варят толкова, стават жилави. Просто реших да дам съвет с цел да бъда полезна :) Надявам се да не ти е неприятно. Поздрав от мен :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Много интересно предложение, браво!
Yordanka Kovacheva коментира:
Невероятно сполучлива и вкусна рецепта! Благодаря :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Великолепна ,много добре описана рецепта. Получи се страхотен сладкиш и много благодаря за идеята! Поздрав, Миме!
Yordanka Kovacheva коментира:
Прекрасна рецепта!
Yordanka Kovacheva коментира:
Сигурно има някакъв проблем, отговорих на коментара, но не излиза тук под рецептата.... ако този все пак излезе-исках да кажа, че много се радвам, че съм ти дала идейка, Миме! Опитай, с праз става вълшебно! Сърдечен поздрав и прегръдки!
Yordanka Kovacheva коментира:
За мен е радост, че съм дала полезна идея на добър кулинар като теб, Миме :)Всъщност даже се колебаех дали да пускам рецептата, понеже я намирах за доста посредствена. Но сега съм доволна, че съм го сторила :) Благодаря ти за хубавите думи и доверието! А за лютеницата.. :))..напълно споделям мнението ти;)
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря :) :) Интересна рецепта е, струва си да се опита. Малко странна заради картофите в нея и варенето. Моя добра приятелка румънка ме научи на нея и в началото и се мръщех, но после ми стана любима. Не става прекалено сладко и натрапчиво и е идеално похапване за сутрешна или следобедна закуска. Когато решиш да си приготвиш нещо различно, опитай :) И аз на толкова много рецепти съм се заканила, но времето не стига или все нещо ново излиза. :) Много сърдечни усмивки от мен!
Yordanka Kovacheva коментира:
Ели, отново ме изненада много приятно! :) Благодаря, че си приготвила рецептата и си качила тази хубава снимка! :)