Ах тиии, колко си мила :) Благодаря за комплимента! Разбирам те за опасенията, тъй като и аз си имам един капризник вкъщи :))Иначе количеството не е много, тя е от малките тикви кг., само аз изядох почти половината(не се шегувам) Някой път ако решиш да си напълниш тиква, може да експериментираш и с други, различни плънки, ти си майстор, така че със сигурност би сътворила някоя вълшебна вкусотия! Съречен поздрав и от мен!
Да Севди, много е находчиво така и всички остават доволни. С плънките винаги има широко поле на интерпретации и може "сезоните" в пицата или фокачата да се менят :) Аз за другият път се заканих да сложа артишок с аншоа например, мисля че ще се получи добре :)
Благодаря ти много за похвалата и ти пращам и аз поздрав и усмивки!
Много ти благодаря, Миме. Аз се притеснявах, че на снимката не изглежда така кремообразен, както в действителност беше, но щом твоето опитно око го одобрява, значи все пак съм постигнала ефекта :) Много обичам ризото във всякакви комбинации и затова се старая да го приготвям правилно. А с тази тиква стана направо приказка. Вместо пармезан, също съм опитвала със сирене Манчего, от тези много "миризливите"и също става разкошно.
Сърдечен поздрав от мен :)
Обожавам тази торта! Винаги съм си мислила, че е много деликатна за приготвяне, но сега като прочетох твоята рецепта ,Миме ,се видях напълно способна да я направя. Много благодаря за хубавото описание и Поздравления!
Благодаря ти, Сия :) само заради милите ви коментари дори ,си е заслужавало да се постарая с декорацията :) А Хелоуин да си празнува който иска, ние пък ще си похапваме вкусни сладкиши с тиква -декорирани или не;)
Благодаря Ели :) Не съм фенка на Хелоуин, но реших този път да приготвя и аз нещо по негов повод. Тази торта е лесна и вкусна, а декорацията е малко "играчка",но си заслужава, защото става много ефектно. :)
Моите коментари