Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря ти от сърце, Теди!
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря :) Уча се, опитвам се :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Следвах рецептата и се получи чудесна чорбичка! Благодаря! :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Вкусотийка в чинийка! :)
Yordanka Kovacheva коментира:
С най-голямо удоволствие ще го направя :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Със сигурност бих се възползвала да се поуча от твоят опит, Теди и ще съм безкрайно признателна! Една голяма прегръдка от мен!
Yordanka Kovacheva коментира:
Много ме радва, че добър готвач като теб, Теди ме оценява! Благодаря. :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Да.., и аз мисля така.
Yordanka Kovacheva коментира:
Значи съм подходяща;) :))
Yordanka Kovacheva коментира:
Прекрасна идея :) ,за съжаление нямам тази възможност в момента, но безкрайно ми се иска поне на този етап да се запиша на професионален курс по готварство, тогава може би ще имам и повече самочувствие и да се явя в някой сезон на Мастър шеф. От опит глава не боли, все пак ;). Наистина ми стана хубаво от коментара ти и именно затова ти благодаря :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Много ти благодаря ,Теди! Всъщност съм само аматьор и ценител на добрата храна и правилния начин на приготвяне. За мен похвалата ти означава много! Сърдечен поздрав!
Yordanka Kovacheva коментира:
Рецептата е великолепна! Благодаря! Чудех се откъде идва този червеникав цвят от снимката, след като няма червен пипер или нещо, което да го добива, но и моята стана червеникава. :) Явно е от лука, който от продължителното готвене става почти карамелен на цвят. Препоръчвам горещо тази рецепта и отново благодаря на автора.
Yordanka Kovacheva коментира:
Незнаех, че на маринатата се казва и дресинг. Мислех, че дресинга е за салати... Учудващо е колко нови неща научава човек тук;)
Yordanka Kovacheva коментира:
Мими, гласувах с 5 ,защото обожавам морската храна. Бих си позволила само да отбележа нещичко. Пробвай другия път да добавиш мидите направо с черупката 5 минути преди да свалиш ястието от котлона. Ако пък не обичаш да са ти с черупките си ги свари предварително за кратко без много вода, защото те си пускат тази която съдържат в черупката. Не изхвърляй бульона, а си го добави в супата, защото иначе изхвърляш цялата есенция и морския вкус. Слагай мидите винаги накрая, защото те нямат нужда да се варят толкова, стават жилави. Просто реших да дам съвет с цел да бъда полезна :) Надявам се да не ти е неприятно. Поздрав от мен :)