Рецептата е добра, но бих допълнила, че в Кастилската супа също е задължително да присъства и кимион и дафинов лист като подправки, а чубрица не. Но няма лошо и да се експериментира. Също така по оригиналната рецепта яйцата се пошират директно в супата и не се запича нищо после. :)
Наканих се най -сетне да приготвя лимонадката и съм много доволна!! Едно от най -свежарските питиета, които съм опитвала! Добавих две лъжички мед и малко сок от лайм, защото имах само три лимона, вместо 4.Явно моята цедка не е достатъчно фина, защото през нея преминаха и ситни парченца от ментата, но това някакси още повече ми хареса и стои още по-свежо! Благодаря за тази разхладителна идея!
Ели, много си мила и от сърце ти благодаря за думите и оценката! Имах гости, на които приготвих този десерт и се получи супер ефектно. Много се радвам и че на човек с вкус като теб, се е харесало. :)
Много освежаващо! Благодаря, Кари :) Аз не добавих лимонови кори накрая, защото по принцип вкъщи си го пием в чашка и със сламка. Но ако се сервира в купичка и се консумира със лъжица, тогава задължително бих сложила и лимонови корички. Поздрав от мен и хубав, свеж ден!
Не е вярно, че не можеш да ги докараш на външен вид, защото изглежда чудесно. А и прекалено перфектните и изпипани на визия ястия някак изглеждат неестествени и по-скоро приготвени в индустриални условия. А домашното се отличава със уникален чар и е много по-апетитно на вид. Някои торти в сладкарниците и магазините например изглеждат изпипани до всеки детаил, но нито са направени от добри компоненти, нито са вкусни. Има и хубави, разбира се, но говоря за болшинството.
А тази торта, да ,ще е супер и с малинки, даже и с ягодки :) Наистина страхотна рецепта и визия!
Благодаря Таня :) Всъщност е много простичка рецепта (ако може така да се нарече) При мелбите -само въображение да имаш и спряташ всякакви чудесии;) Поздрав!
Моите коментари