Прекрасна идея :) ,за съжаление нямам тази възможност в момента, но безкрайно ми се иска поне на този етап да се запиша на професионален курс по готварство, тогава може би ще имам и повече самочувствие и да се явя в някой сезон на Мастър шеф. От опит глава не боли, все пак ;). Наистина ми стана хубаво от коментара ти и именно затова ти благодаря :)
Много ти благодаря ,Теди! Всъщност съм само аматьор и ценител на добрата храна и правилния начин на приготвяне. За мен похвалата ти означава много! Сърдечен поздрав!
Рецептата е великолепна! Благодаря! Чудех се откъде идва този червеникав цвят от снимката, след като няма червен пипер или нещо, което да го добива, но и моята стана червеникава. :) Явно е от лука, който от продължителното готвене става почти карамелен на цвят. Препоръчвам горещо тази рецепта и отново благодаря на автора.
Мими, гласувах с 5 ,защото обожавам морската храна. Бих си позволила само да отбележа нещичко. Пробвай другия път да добавиш мидите направо с черупката 5 минути преди да свалиш ястието от котлона. Ако пък не обичаш да са ти с черупките си ги свари предварително за кратко без много вода, защото те си пускат тази която съдържат в черупката. Не изхвърляй бульона, а си го добави в супата, защото иначе изхвърляш цялата есенция и морския вкус. Слагай мидите винаги накрая, защото те нямат нужда да се варят толкова, стават жилави. Просто реших да дам съвет с цел да бъда полезна :) Надявам се да не ти е неприятно. Поздрав от мен :)
Моите коментари