Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря ви :) Аз съм фен на испанската кухня и начинът по който приготвят ориз -дали било на паея или в този вариант -по течен. Наистина си е предизвикателство. :)
Yordanka Kovacheva коментира:
О много я обичам :) Правя си я също и със черен хайвер като под него полагам и малко тънко парченце пушена сьомга. И в двата варианта е разкошно! Чудесна рецепта!
Yordanka Kovacheva коментира:
Усеща се сиренцето, да! И меда много се усеща също. Страхотен вкус и перфектно сливане на ароматите. На снимките, които съм приложила изглежда малко като все едно е недопечен отвътре, но не е така, идеален е, мекичък и топящ се в устата. Нещо като чийзкейк от тези печените. Препоръчвам го!
Yordanka Kovacheva коментира:
Сладкишът е направо разкошен! Неустоим! Благодаря за хубавата рецепта!
Yordanka Kovacheva коментира:
Ооо, благодарим за съветите :) Аз лично вече си го запазих в "любими " и смятам в удобен момент да "избия рибата"!Благодаря Миме отново за чудесната идея и перфектната рецепта!
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря ти, Теди, просто се опитвам както да доставям радост на семейството си, така и да бъда полезна на околните с някоя и друга идейка :) За мен думите ти означават много. Прегръдки!
Yordanka Kovacheva коментира:
За всеки, който хареса и реши да приготви рецептата, искам да допълня две неща, които съм пропуснала без да искам при писането:Първото е, че второто стръкче розмарин се слага върху заешкото месо в плика за печене и Второто-препоръчвам щом затворите плика, преди да сте направили дупчиците, да намачкате хубаво с ръце и да обърнете няколко пъти, за да се смесят добре всички продукти. После поставяте плика в тавичката със завързаната част отдолу, защото дупките са отгоре и би изтекло сосчето. Това е логично, де, но аз да си кажа :) Благодаря!
Yordanka Kovacheva коментира:
Това е една рецепта за питка -слънце,а не тортиля.Добре ще е името да бъде променено, защото рецептата е хубава, но името не отговаря. Бих я опитала, понеже ме заинтригува газираната вода, интересна идея.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря ти, Теди, много вкусно и ефектно кремче е това, да. Даже на снимката не изглежда толкова красиво, колкото в действителност. А за печатна грешка, не виждам такава, мила. :)Поздрав!
Yordanka Kovacheva коментира:
Много вкусни станаха! Благодаря за рецептата!
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря :)Всъщност е толкова лесничко, че всеки би се справил чудесно!
Yordanka Kovacheva коментира:
Е, и аз ;),но и с обикновенна шунка става хубаво и затова го предлагам като вариант, а и има хора,на които може да им е трудно да си набавят хамон. Иначе вкуса става много различен с едното и с другото, но все е добро, защото на тичвичките им отиват и двата варианта :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Исках да кажа "Несвършен", а не "Несъвършен ".Печатна грешка;);)
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Има го този глагол в българския език и даже е широко разпространен и употребяван :)За да бъда по-точна -нарича се Преходен глагол от несъвършен вид. Нашият език е богат и разнообразен :) и това, че вие не знаете тази дума, не значи че не съществува. Но пък мога да ви осведомя и друго -думата "щото",която вие сте употребили със сигурност я няма в езика ни. :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Ауу, добра идея :) Ще врътнем някои тапас в скоро време :)За да разнообразим скуката;)
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря ти, Кари! Правите ме щастлива :)
Yordanka Kovacheva коментира:
:) Много ми е драго, Миме, че оценяш тези малко по-нетипични за България ястия и ми казваш тези хубави думи. Благодаря :)Желанието ми е да допринеса нещо различно и да предизвиквам повече хора да си приготвят морска храна (не че не обичам и приготвям и българска, традиционна кухн, но трябва да има разнообразие) Знам, че в България морските дарове се намират основно замразени. Но специално за сепията това не е проблем, тя си е прекрасна и като си я отмразиш и не си губи вкусовите качества. При скаридите е малко по -различно -пресни са много по-хубави, но когато са качествени и замразените стават, дали било сурови или бланширан/варени. Определено по -добре е да си ги приготви човек вкъщи, защото съм съгласна с теб, че в нашата страна се броят на пръсти местата, където ги правят както трябва. А е толкова лесно... иска се само човек да спазва точното време на термична обработка и подходящата температура. :)