Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Нека да ни е коледно! :)Весели празници мила Ели!
Yordanka Kovacheva коментира:
Ами Мимка, като не става за теб щом е с мас, то за други хора става :) Аз обожавам сладки, питки, баници, козунаци, в които има мас. Бабите ни едно време са ползвали повече този продукт пред маслото и затова всичко ставаше така вкусно. (Да не говорим,че и по -здравословно, като се има предвид,че в днешно време маслото е бъкано с какви ли не боклуци, а маста си е чиста мазнина) Незнам по каква причина на теб не ти се нрави, но това си е твоя работа. И аз много неща не обичам, но това не значи че не са добри или че трябва да кажа на човека приготвил примерно меденки "Ауу мед ,брррр....не става, не обичам, жалко за другите продукти,ама иначе е хубава рецептата ":) Хубавото си е хубаво, а дали ние го обичаме или не, това не променя нещата :) Сладките са уникални и ако ги опиташ съм сигурна, че ще ти харесат. Само не ми казвай, че и дулсе де лече не обичаш, че вече ще се гръмна;) Или ако искаш ми кажи какво "става " за теб, за да знам какво да приготвям. :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Хубава рецепта. Сложих риба тон от консерва и малко обезкостени маслини за още вкус. Благодаря!
Yordanka Kovacheva коментира:
Е, как да не ти се стопли душата от такива думи! Благодаря ти, Съни! Прегръдки!
Yordanka Kovacheva коментира:
Страхотна вкусотия! Много благодаря на Сия за рецептата :) Облизахме си и пръстите чак!
Yordanka Kovacheva коментира:
Прекрасна рецепта! Този сироп и сладко са истинска наслада за сетивата! От дълго време се канех да ги приготвя и сега съм повече от доволна! Благодаря:)
Yordanka Kovacheva коментира:
С една дума: Красота! :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Даа, подаръчета-изненадки :) С удоволствие заделям и за теб, Албенка!
Yordanka Kovacheva коментира:
Рецептата е чудесна! Добавих малко артишок и бейби бакла, които са също подходящи за паеля валенсиана.
Yordanka Kovacheva коментира:
Само споделих, че ми харесва идеята и ще си потърся пушек :) Не съм искала да ви ангажирам да ми помагате в намирането на такъв;) И да живеехте в България нямаше да ми е от полза ако ми кажете откъде да си го набавя, защото и аз съм в чужбина. Благодаря отново и хубав ден. (Или вечер е при вас...)
Yordanka Kovacheva коментира:
Много интересна и хубава рецепта. Много ми се иска да я пробвам, но никъде не съм срещала течен пушек. Ще потърся. Благодаря за идеята :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Ами трябва да се стягаме да посрещнем подобаващо студените зимни дни :) Този шоколад така ми сгрява душата, че хич не ме е страх от студа вече;) Радвам се, че ти харесва, Ели!
Yordanka Kovacheva коментира:
Абсолютно подкрепям думите ти, Съни! И моята нагласа и усет са такива! Каква по-голяма награда и признание от една искрена похвала, от едно вътрешно удоволствие и удовлетвореност от това, което правиш!? Ранговете са нещо допълнително, което не е от първостепенно значение. Благодаря ти за похвалата, мило момиче и искам да ти кажа, че идеята с авокадото е страхотна. Ако пробваш ,сподели :) Сърдечен поздрав и от мен!
Yordanka Kovacheva коментира:
Поне ще наруша покоя ти с нещо приятно :) Радвам се, че ти харесват кюфтенцата :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Много нежен крем! Аз гарнирах с карамелизирани праскови и е вълшебно вкусно. Мисля ,че всякакви плодове и топинги му отиват.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря за пояснението, Мимка. Аз явно бъркам Постното предназначено за Пости ,според Църквата и Постното, което просто си е такова, защото в него отсъстват животински продукти. Меда си е такъв продукт, но щом църквата го е "позволила",ок, става за Пости.
Yordanka Kovacheva коментира:
Постен, пък с мед... Може би незнаете, че меда също е животински продукт.
Yordanka Kovacheva коментира:
Моите уважения, но това смея да твърдя, че е описание на съвършено различно нещо, не и тортата от снимката, която между другото изглежда чудесно. Поздравления за този, който я е приготвил, само че не съм сигурна дали е същият човек който е написал и рецептата. Първо- защото не би я описал така през пръсти, смятам, че когато някой се е потрудил да приготви нещо хубаво, той с любов ще го и опише, и второ- защото не отговаря по никакъв начин на снимката. Не е само белият крем-фантом, за който никъде не се говори, а е очевадно, че го има. Как ще смесите 100 грама течен шоколад със 100 мл. мляко и 150 грама масло ,орехи,със почти половин килограм бисквити и някакви накиснати стафиди. Ще се получи смес, нямаща общо със снимката, на която се вижда шоколадов крем със идеална, кремообразна текстура и парченца бисквити тук там само. Как после казвате, че трябва върху ЧИНИЯ да оформим блат? Това е несериозно, прощавайте. В чинията бихме ли постигнали височината, която се вижда на снимката? А после като "залеем" със сметана и шоколад и оплескаме всичко, понеже няма как да не се разтече, незнам как ще прехвърлим цяла торта във чист поднос. Много просто- от снимката се вижда, че тортата е във форма на сърце, от тези със откопчаващо се дъно най-вероятно. Но автора на рецептата е сметнал да ни напише, че се "оформя" в чиния. От уважение към всички нас, другите потребители и хората, които ще тръгнат да приготвят тази "торта",моля да си поправите рецептата и или да напишете правилната за тортата от снимката, или да си я изготвите по описаната от вас друга рецепта, да си я снимате и да я качите отново. Съжалявам, ако съм в грешка, но нека и другите погледнат и изкажат мнение. Просто е обидно за всички ни и подигравка с труда на всички, които истински се стараят, а не си пишат ей така.