Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Мммм, риба тон, майонеза, царевица и лук- любима комбинация!! :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Хахаха, ти ме разсмя Вили :)) Има нещо вярно, че в България още някои хора се мръщят на "кървавата "сърцевина на месото. Но и се радвам, че все повече започва да се приема и консумира така, защото това е единствения начин да му се насладиш истински, в противен случай получаваш безвкусна подметка в чинията :))Разбира се не е задължително да бъде прекалено кърваво, има си степени на изпичане, но винаги трябва да си е червеничко отвътре. Който не обича, не си поръчва такова месо мисля.. или просто някоя по- фина пържолка ще е по- подходяща за него.
Yordanka Kovacheva коментира:
Сполучливо и вкусно! :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря:)Няма да сгрешите ако си я пригответе, много е вкусна!!
Yordanka Kovacheva коментира:
Успех! Благодаря за доверието :) Пробвайте и споделете резултата :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Вили, благодаря ти!! Изобщо не се тревожи за 4-ката,предположих, че може да си се объркала, но и да не беше така и тя си е добра оценка. Прегръдки :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря ти Албенка!! Имах царевичка и се чудех какво да я правя, та ето и резултата от чуденето ми :)) Много семпло, но красиво и вкусно. Радвам се, че ти хареса!
Yordanka Kovacheva коментира:
Уау! Обожавам печен лук и да си го направя със натрошено сиренце, печени орехи и малко зехтин. Мммм.... Изглежда супер апетитно, браво!
Yordanka Kovacheva коментира:
Пропуснала съм да напиша, че царевичното нишесте се поръсва и то върху ябълките и се разбърква. Извинявам се.
Yordanka Kovacheva коментира:
Приятна салатка, похапнах си я с удоволствие. Благодаря!
Yordanka Kovacheva коментира:
Прекрасна салатка тип разядка. Много е подходяща за любителите на лютичкото, като мен :) Благодаря за рецептата!
Yordanka Kovacheva коментира:
Оооо, как да не става! :) Их, пропуснала съм и това да добавя, Вили :) На кой както му е вкусно, гуакамолето може да се комбинира с толкова много неща, докъдето стига човешкото въображение;) А с топъл хляб е направо приказка!
Yordanka Kovacheva коментира:
Ами за вкусно, невероятно вкусно е. То каквото и да сложиш на скара или жар винаги става божествено. За сочно, това е такова да, но по принцип антрекота не е от най най сочните стекове, в смисъл- тук там си има по някоя жиличка, не е като бонфилето. Затова е важно да се знаят тънкости за приготвянето му и може би от първостепенна важност- да сме сигурни, че е качествено месото, защото ако не е, каквито и тънкости да се прилагат- ще си имаме подметка, а не пържола. ;)
Yordanka Kovacheva коментира:
В рецептата съм пропуснала да добавя, че дебелината на стековете трябва да е от 2 см. (не по- тънки) до 3 см.! Ако вашите са до 2 см., следвайте времето за печене описано в рецептата, ако обаче са 3 см. то увеличете печенето с още минутка- две.
Yordanka Kovacheva коментира:
Много благодаря на екипа за чудесното видео!! Прекрасни сте! Бих искала само да обърнете внимание, защото ми се струва, че в надписите, които излизат за продуктите има малка печатна грешчица- вместо топинг, пише допинг :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Да, направи си го :) Няма по- лесно нещо! Ако искаш по- рядък да стане сложи повечко мляко или 1 чашка вода допълнително, защото аз го обичам по- гъст и продуктите са по моят вкус, но всеки може да ги регулира според предпочитанията си.
Yordanka Kovacheva коментира:
И аз съм съгласна с вас. Незнам откъде идва това вярване, че картофите остават твърди ако се сложат след доматите, спомням си че и баба ми ме учеше на същото,опитът ми показа, че всъщност не е така и си стават перфектни и мекички. Та както казвате вие- кой както му изнася, така да ги готви. :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Да попитам-с каква цел водата за водната баня трябва да се слага гореща? Нали уж тайната на гладкия крем карамел е именно тя да не достига висока температура и се слага студена, като даже по време на печенето се пускат кубчета лед от време на време. Ако я сложим гореща, както пишете, няма ли лесно и бързо да заври и крем карамелът да стане на шупли? И не е ли ключова и най- важна температурата на печене, която само сте споменали "да не е много висока". Някой може да реши и че 160-170 градуса е не много висока температура и тогава никак не би му се получил гладък крем. Просто си разсъждавам... :)Също така доколкото аз знам, когато се приготвя карамел, той никога не се бърка, а само съдът се разклаща.. А млякото, което казвате да се загрее в микровълнова... няма ли да се пресекат яйцата, ако някой прекали със загряването? И последно само да кажа..според мен яйцата не се разбиват много, както препоръчвате, защото именно тогава те могат да станат на пухкава пяна и да има още една предпоставка за шупли. И май като гледам всъщност рецептата по- скоро описва как да си направим най- НЕгладкият крем карамел. Иначе като гледам от снимката наистина изглежда чудесен и най- вероятно аз бъркам, незнам.