Кое е пикантното на скаридите? Чесъна ли? Хубава рецепта, но бих добавила и едно люто сухо чушле, за да станат наистина пикантни, тъй като много обичам.
Смелих и отцедих малко лука, преди да го добавя към сместта, мисля че се получава по- добре, по - фино, отколкото ако е настърган. Но и в двата случая е еднакво вкусен хайвера.
Приготвих волованите, хубави са. Но в рецептата има доста неточности и човек трябва да кара по усет. Колко вода се добавя, това не пише, сложих по мое усмотрение до образуване на гъста кашичка, но не и след като така наречената запръжка от масло и брашно е изстинала и стегнала, а докато беше гореща, в противен случай предполагах, че може да се втвърди и да стане на парцали.
За тестото за волованите, правилно пита Албена, не пише какво е, а авторката казва "от това готовото",което отново не е точен отговор. Та, тестото е бутер. Казвам го за който реши да си ги приготви. Също така и може да се добави скилидка настърган чесън за повече вкус.
Моите коментари