Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Хубава рецепта за лесна и вкусна рибка. Препоръчвам да се готви по- кратко, на бялата риба и е много 30 минути във филио и после още да се запича.
Yordanka Kovacheva коментира:
Кое е пикантното на скаридите? Чесъна ли? Хубава рецепта, но бих добавила и едно люто сухо чушле, за да станат наистина пикантни, тъй като много обичам.
Yordanka Kovacheva коментира:
Албенка, бих те поканила с най- огромно удоволствие на моята трапеза, защото ти си ценител и чудесен кулинар. :) Благодаря ти за думите!
Yordanka Kovacheva коментира:
Кифличките се получиха перфектни! Много благодаря за точната рецепта!
Yordanka Kovacheva коментира:
Питките са вкусни. Времето за печене обаче е доста повече от 5 минути..
Yordanka Kovacheva коментира:
Горчица няма в оригиналният сос Айоли. С телена бъркалка ще бъде трудно разбиването на продуктите и затова използвайте пасатор по- добре.;)
Yordanka Kovacheva коментира:
Използвах маринована хамсия. Салатата е разкошна просто! Благодаря!
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря :) Каквото знам, с огромно удоволствие го споделям.
Yordanka Kovacheva коментира:
Разкошна салата, Вили! Добра комбинация на вкусове, а с фасулчето досега не съм опитвала и ме заинтригува, така че ще пробвам задължително!
Yordanka Kovacheva коментира:
Резултатът е- крехко и ароматно месце! Благодаря Ваня!
Yordanka Kovacheva коментира:
Смелих и отцедих малко лука, преди да го добавя към сместта, мисля че се получава по- добре, по - фино, отколкото ако е настърган. Но и в двата случая е еднакво вкусен хайвера.
Yordanka Kovacheva коментира:
Наистина са вкусни, благодаря Албенка! Аз се чудех дали да не ги нарека "Капрезе" заради комбинацията с моцарела, доматче и босилек :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Добавих и малко люто чушле към соса. Класика и разкош! :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Вкусен и сочен се получи! Благодаря!
Yordanka Kovacheva коментира:
Приготвих волованите, хубави са. Но в рецептата има доста неточности и човек трябва да кара по усет. Колко вода се добавя, това не пише, сложих по мое усмотрение до образуване на гъста кашичка, но не и след като така наречената запръжка от масло и брашно е изстинала и стегнала, а докато беше гореща, в противен случай предполагах, че може да се втвърди и да стане на парцали. За тестото за волованите, правилно пита Албена, не пише какво е, а авторката казва "от това готовото",което отново не е точен отговор. Та, тестото е бутер. Казвам го за който реши да си ги приготви. Също така и може да се добави скилидка настърган чесън за повече вкус.
Yordanka Kovacheva коментира:
Вкусотия, която препоръчвам на всички почитатели на шкембето!
Yordanka Kovacheva коментира:
Да, така е. Благодаря :)