Не съм пробвала, но може би ще стане, ако го загреете ,за да е топло и да може да се разтвори в него желатина, после пасирате и ако е гъсто може да разредите с много малко вода и лимоновият сок. Ще се радвам да споделите резултата ако опитате с този вариант.
Благодаря:) Изобщо не се притеснявай, може и без бренди в краен случай :) Кафявата захар например може да се замени също с мед, както и пюрето да бъде доматено с чесънче. Аз всеки път си донагласям според това, което имам в хладилника. Само соса барбекю е незаменим :)
Напротив. В Испания желатин има всякакви видове. А дори и листчета не са еднакви, взависимост от марката. Има по- малки има и двойно по- големи.. Така че каквото и да си говорим- трябва грамаж.
Моите коментари