Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Пропуснала съм да добавя в рецептата, че може да се сложи и щипка шафран (по желание).
Yordanka Kovacheva коментира:
Вкусно и здравословно! Благодаря!
Yordanka Kovacheva коментира:
Много се радвам Албенка! :) Благодаря ти! Правила съм го и вместо с патладжан, същия грамаж моркови и целина (селъри) и става също толкова вкусно. Предполагам, че даже и с тиквички може да се направи, само единствено трябва да се запазват аншоата, каперсите и маслините, за да си има своята средиземноморска нотка :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Да, много подходяща за летните дни :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Чудесни хлебчета :) но определено трябваше да намаля количеството на водата, защото 700 мл. течност на 1 кг. брашно е много.
Yordanka Kovacheva коментира:
Jamon con melón-класика и комбинация любима на испанците :) Поднесено като карпачо е страхотна идея, браво Марианка!
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря :) Много лесна и полезна.
Yordanka Kovacheva коментира:
Много ме радва това и съм щастлива !!!:)
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря :) Опитайте и споделете. Искам да ви дам съвет, ако искате сосчето по- гъстичко да сложите по- малко бира. Това е количеството по оригинална рецепта, но аз винаги слагам по- малко, около 60 мл. вместо 100.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря Ваня :) ;)
Yordanka Kovacheva коментира:
Много благодаря :) Радвам се, че ви харесва!
Yordanka Kovacheva коментира:
Забравила съм да опиша, че сушените домати се кълцат на много ситно и се смесват с босилека и малко зехтин и така се получава един вид паста от сушени домати. Ако вашите не са хидратирани или мариновани в зехтин, оставете ги във вода, за да омекнат и тогава процедирайте. Извинявам се и благодаря :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря :) Опитайте, интересен десерт десерт се получава- традиционното мляко с ориз, но с допълнение от шоколадов вкус и аромат.
Yordanka Kovacheva коментира:
Скаридите по този начин стават разкошни! :) Малко в азиатски стил. Аз ги приготвям със пресен чесън нарязан на едри парченца от по 2 см. и не махам главите, защото в тях се съдържа всичко най- вкусно от скаридата, но на много хора не им харесва прекалено силният аромат на море, който съдържат в соковете си, както и ги смущава вида(очички, мустачки..) Поздравления за рецептата!
Yordanka Kovacheva коментира:
Красотички! Твоите изглеждат точно като едни истински магдаленки! Всяка испанка би завидяла! :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Салатката е идеална не само за зиме, но и за лете. ;) Гарантирам. Благодаря Ванче.