Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Не съм пробвала, но може би ще стане, ако го загреете ,за да е топло и да може да се разтвори в него желатина, после пасирате и ако е гъсто може да разредите с много малко вода и лимоновият сок. Ще се радвам да споделите резултата ако опитате с този вариант.
Yordanka Kovacheva коментира:
Не, не бих препоръчала.
Yordanka Kovacheva коментира:
Страхотна идея! Много ви благодаря, ще опитам! :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Пропуснала съм да напиша в продуктите червеният пипер, много се извинявам! 1 с.л. е количеството му (може и малко повече)
Yordanka Kovacheva коментира:
Много се радвам, че ви е харесало ястието :) и благодаря за добрият отзив!
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря! Успех :) Ще се радвам да споделиш резултата.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря:) Изобщо не се притеснявай, може и без бренди в краен случай :) Кафявата захар например може да се замени също с мед, както и пюрето да бъде доматено с чесънче. Аз всеки път си донагласям според това, което имам в хладилника. Само соса барбекю е незаменим :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Простете, това е сайт за готварство, не за уроци по руски език :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Към орехите добавих и малко настърган шоколад. Благодаря!
Yordanka Kovacheva коментира:
Солта в рецептата е 2 ч.л., не супени. Моля за извинение. Благодаря :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Милена, да, с Куахада става чудесно и вкусът е леко различен. Аз лично обаче в България не съм виждала този продукт..
Yordanka Kovacheva коментира:
Пише, че между всеки три кори се слага мазнина, именно това е олиото.
Yordanka Kovacheva коментира:
Чудесен! Браво!
Yordanka Kovacheva коментира:
Напротив. В Испания желатин има всякакви видове. А дори и листчета не са еднакви, взависимост от марката. Има по- малки има и двойно по- големи.. Така че каквото и да си говорим- трябва грамаж.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря ви! Радвам се, че са ви харесали!
Yordanka Kovacheva коментира:
Да, така е :) Чудно мезенце.