Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Чудесен хляб! Благодаря за рецептата!
Yordanka Kovacheva коментира:
Плънките за бюрек също могат да бъдат разнообразни, а не само да са от сирене..
Yordanka Kovacheva коментира:
Е, прекалихте. Нещо сте объркали сайта, тук не е място за злобни обиди. Ходете да си пробутвате глупавите и груби съждения, квалификации и вицове на друго място. Това кой какъв е се вижда и то много ясно. Защото сте се научила да правите пица, не давайте акъли как се прави хляб- макар понякога тестото да си прилича откъм продукти, то технологията е съвършено различна, както видимо и резултатът. Тъй, че не се излагайте повече. Съветче :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Поука от вица ви не виждам. А в Италия не ви ли научиха и на обноски малко?А на култура? :)) Тук никой не спори с вас като гледам, а сама се навивате. Обяснете ми какъв пример давате като ми сравнявате италианска пица с хляб? Та това е абсурдно. Съвсем културно ви го намекнах, а вие не спряхте да бълвате глупости. И няма нужда да парадирате с 5 годишния си опит в Италия, тъпо е. Като сте придобила опит някакъв(да правите пици), жива и здрава да сте. Тук има много добри и опитни готвачи и такива, които имат тройно повече годинки от вас практика в чужбина, но никой не е тръгнал да го изтъква по този начин.
Yordanka Kovacheva коментира:
Това е много изтъркан виц и не мисля, че му е тук мястото.
Yordanka Kovacheva коментира:
Ами.. доколкото виждам това тук е рецепта за хляб, а не тесто за пица, така че нещо не ви разбирам.. Може би сте искали да напишете коментара към друга рецепта.
Yordanka Kovacheva коментира:
Казвате, че дългата термична обработка прави октопода жилав. Да, това е така. Но в същото време в предложената рецепта се готви 5 часа?? Ако това не е дълга термична обработка, какво е?.... Може пък да става добре, не знам. Не ми се рискува да пробвам, но ако някой го е готвил по този начин,ще съм благодарна да сподели.
Yordanka Kovacheva коментира:
Рецептата е хубава, но честно казано предпочитам да си запържа лука, домата, каймата и всичко, преди да смеся с ориза.
Yordanka Kovacheva коментира:
Ястието със сигурност е много вкусно, но дали се нарича киш незнам. Той не трябва ли да е с блат основа отдолу приготвен от маслено тесто?
Yordanka Kovacheva коментира:
Прекрасна и много интересна и забавна статия. Поздрав! Трябва и аз тези дни да си приготвя най- накрая Трес Лечес. Мъничко уточнение само - не е испански десерта, а идва от Южна Америка- Венецуела, Еквадор, Чили, Перу.. Името е на испански, защото нали и там са испаноговорящи :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Марианка, и аз от скоро се сдобих с Термомикс и съм много доволна. Невероятен помощник в кухнята е и го препоръчвам на всеки :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря ви,че се доверихте на рецептата! На снимките изглежда много добре и със сигурност на сач е още по- хубаво! Поздравления!
Yordanka Kovacheva коментира:
Правилото на билкаря: Няма отровни билки (вещества) Има отровни дози.;)
Yordanka Kovacheva коментира:
Добра рецепта, благодаря! Хлябът стана много хубав!
Yordanka Kovacheva коментира:
Със сигурност това ястие става много вкусно и ще го опитам някой път, но бих искала да попитам кое по-точно му е испанското? Обожавам испанската кухня и затова ми стана интересно :) Извинявам се предварително ако въпросът ми е неуместен. Поздрав, Дани.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря ти, Съни! Винаги си толкова мила :) Закуската наистина е много вкусна и здравословна и е една различна идея как да консумираме още киноата, освен в познатите ни солени ястия и салати. Готвя се тези дни да пробвам и пудинг с киноа, да видим.... Ако се получи ще го споделя тук :) Поздрав и весел ден!
Yordanka Kovacheva коментира:
Лаймът с кората ли се мели или се обелва предварително? Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Звучи прекрасно! Много сполучливо сте обогатили ястието! Радвам се и ви благодаря! :)