Е, прекалихте. Нещо сте объркали сайта, тук не е място за злобни обиди.
Ходете да си пробутвате глупавите и груби съждения, квалификации и вицове на друго място.
Това кой какъв е се вижда и то много ясно.
Защото сте се научила да правите пица, не давайте акъли как се прави хляб- макар понякога тестото да си прилича откъм продукти, то технологията е съвършено различна, както видимо и резултатът. Тъй, че не се излагайте повече. Съветче :)
Поука от вица ви не виждам.
А в Италия не ви ли научиха и на обноски малко?А на култура? :))
Тук никой не спори с вас като гледам, а сама се навивате.
Обяснете ми какъв пример давате като ми сравнявате италианска пица с хляб? Та това е абсурдно. Съвсем културно ви го намекнах, а вие не спряхте да бълвате глупости.
И няма нужда да парадирате с 5 годишния си опит в Италия, тъпо е. Като сте придобила опит някакъв(да правите пици), жива и здрава да сте. Тук има много добри и опитни готвачи и такива, които имат тройно повече годинки от вас практика в чужбина, но никой не е тръгнал да го изтъква по този начин.
Ами.. доколкото виждам това тук е рецепта за хляб, а не тесто за пица, така че нещо не ви разбирам.. Може би сте искали да напишете коментара към друга рецепта.
Казвате, че дългата термична обработка прави октопода жилав. Да, това е така. Но в същото време в предложената рецепта се готви 5 часа?? Ако това не е дълга термична обработка, какво е?....
Може пък да става добре, не знам. Не ми се рискува да пробвам, но ако някой го е готвил по този начин,ще съм благодарна да сподели.
Прекрасна и много интересна и забавна статия. Поздрав!
Трябва и аз тези дни да си приготвя най- накрая Трес Лечес.
Мъничко уточнение само - не е испански десерта, а идва от Южна Америка- Венецуела, Еквадор, Чили, Перу.. Името е на испански, защото нали и там са испаноговорящи :)
Със сигурност това ястие става много вкусно и ще го опитам някой път, но бих искала да попитам кое по-точно му е испанското?
Обожавам испанската кухня и затова ми стана интересно :) Извинявам се предварително ако въпросът ми е неуместен.
Поздрав,
Дани.
Благодаря ти, Съни! Винаги си толкова мила :)
Закуската наистина е много вкусна и здравословна и е една различна идея как да консумираме още киноата, освен в познатите ни солени ястия и салати. Готвя се тези дни да пробвам и пудинг с киноа, да видим.... Ако се получи ще го споделя тук :)
Поздрав и весел ден!
Моите коментари