Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря, момичета! Рожденичка бях на 1-ви януари и затова я спретнах! Обикновена, но от сърце :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Безкрайно се радвам, че са ви харесали! Сърдечен поздрав и Честита Нова Година!
Yordanka Kovacheva коментира:
Направих питките, чудесни са :) Благодаря!
Yordanka Kovacheva коментира:
Разкошна се получи,уникална вкусотия! Благодаря!!
Yordanka Kovacheva коментира:
Много се радвам, че ви харесва и го приготвяте няколко пъти. Благодаря за доверието :) За солта да, винаги е на вкус. Когато в продуктите има и сирене трябва да се внимава с нея, защото някои сирена са много солени. Поздрав и Весели празници!
Yordanka Kovacheva коментира:
Приготвих питката! Разкошна! Много съм доволна и благодаря:)Вкусна, ароматна, пухкава! Украсата малко я завъртях- листенцата върху голямата топка в центъра, а "мидичките" най- от края.
Yordanka Kovacheva коментира:
Вили, и на Коледа ли се слага паричка в питката? Това ми дойде добре дошло, защото снощи от бързане забравих да сложа паричка в содената питка :))) и ще взема днес една такава да омеся да си оправя пропуска :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте! Няма как питката да е постна щом в нея има мед.Макар да е извлечен от прашец, той е животински продукт. Може и да греша, ако някой знае със сигурност, нека каже.
Yordanka Kovacheva коментира:
Сърдечно благодаря :) Обожавам традиционният тиквеник, но ми останаха няколко кори и тиква и реших да сътворя нещо по- различно, което да изненада семейството ми. Самата идея за подреждането бях гледала някога, някъде.. (не помня) останалото измислих според моментното ми вдъхновение :)Хубав и благословен празник!
Yordanka Kovacheva коментира:
Екстрактът от горчив бадем се добавя заедно със сметаната и цитрусовия сок.
Yordanka Kovacheva коментира:
Уникална разядка! Да си оближеш пръстите! Благодаря, Таничка за идеята!
Yordanka Kovacheva коментира:
Да, сурови са :) За много хора това е странно, но много видове гъби могат да се консумират сурови, сред тях и печурките. Разбира се, стига да са пресни и добре почистени. В овчарската салата примерно винаги се добавят сурови филирани гъби (в много заведения обаче слагат мариновани и оттам всички си мислят,че "така трябва") Ако все пак на някой му се стори неприемливо винаги може да ги прибави в разядката мариновани гъбките. Незнам обаче колко ще е вкусно... и дали няма да я разводнят. Който опита, да сподели :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря ви, поласкана съм :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Франджипан/франчипан се нарича самият крем на базата на ядки, а не като цяло сладкишът изготвен с него.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря ти, Теди! Не се притеснявай да заместиш дулсе де лече с каквото ти харесва - шоколад или сладко, но когато имаш възможност пробвай дулсето, супер е . Прегръдки и Весели празници и на теб и цялото семейство!
Yordanka Kovacheva коментира:
Ммм, вкусотийка! Обожавам всичко приготвено с патешко месо и с удоволствие ще пробвам тази рецепта! Искам да попитам- Защо се изхвърля бульона от варенето на месото, а после за ориза се използва кубче изкуствен?
Yordanka Kovacheva коментира:
Много добра статия, само не съм съгласна, че месото на треската е сухо. Напротив, много е крехко и сочно, а сухо може да стане ако се пресготви, но това важи и за всички останали риби.
Yordanka Kovacheva коментира:
Сладкарската боя е няколко капчици жълта и няколко капчици червена (2-3). Така постигам оранжевият цвят. От самата портокалова кора също леко се оцветява, но не е достатъчно, за да имат трюфелите хубав наситен цвят. Пропуснала съм да добавя боята в продуктите.