Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Ястието със сигурност е много вкусно, но дали се нарича киш незнам. Той не трябва ли да е с блат основа отдолу приготвен от маслено тесто?
Yordanka Kovacheva коментира:
Прекрасна и много интересна и забавна статия. Поздрав! Трябва и аз тези дни да си приготвя най- накрая Трес Лечес. Мъничко уточнение само - не е испански десерта, а идва от Южна Америка- Венецуела, Еквадор, Чили, Перу.. Името е на испански, защото нали и там са испаноговорящи :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Марианка, и аз от скоро се сдобих с Термомикс и съм много доволна. Невероятен помощник в кухнята е и го препоръчвам на всеки :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря ви,че се доверихте на рецептата! На снимките изглежда много добре и със сигурност на сач е още по- хубаво! Поздравления!
Yordanka Kovacheva коментира:
Правилото на билкаря: Няма отровни билки (вещества) Има отровни дози.;)
Yordanka Kovacheva коментира:
Добра рецепта, благодаря! Хлябът стана много хубав!
Yordanka Kovacheva коментира:
Със сигурност това ястие става много вкусно и ще го опитам някой път, но бих искала да попитам кое по-точно му е испанското? Обожавам испанската кухня и затова ми стана интересно :) Извинявам се предварително ако въпросът ми е неуместен. Поздрав, Дани.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря ти, Съни! Винаги си толкова мила :) Закуската наистина е много вкусна и здравословна и е една различна идея как да консумираме още киноата, освен в познатите ни солени ястия и салати. Готвя се тези дни да пробвам и пудинг с киноа, да видим.... Ако се получи ще го споделя тук :) Поздрав и весел ден!
Yordanka Kovacheva коментира:
Лаймът с кората ли се мели или се обелва предварително? Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Звучи прекрасно! Много сполучливо сте обогатили ястието! Радвам се и ви благодаря! :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Много благодаря за отделеното време и хубавото обяснение :) Ще опитам рецептата задължително и ще споделя резултата! Прекрасна вечер!
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Рецептата е чудесна, но количествата на описаните продукти не са ясни. Може да е станала печатна грешка. Поздрав, Дани.
Yordanka Kovacheva коментира:
Просто разкошни!!Браво!
Yordanka Kovacheva коментира:
Търся си хубава рецепта за пача и се спрях на тази за момента. Направи ми впечатление, че в продуктите има доста прясно мляко, от което пачата ще стане мътна и бяла, а не бистра, както на заглавната снимка. Не съответства просто никак.
Yordanka Kovacheva коментира:
Към бисквитен блат съм добавяла фино филирани овесени ядки ,но този тип блат се запича лекичко и става хрупкав, много хубав. Със овесени бисквити не съм пробвала, може би ще стане добре.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря. Опитайте и няма да съжалявате, лесно се приготвя и е класическа вкусотия. Малко се чака докато стегне, но си заслужава :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря за коментара, ще потърся и опитам задължително тези сортове. Със сигурност има заместители и то не по- малко добри.
Yordanka Kovacheva коментира:
Аз ви благодаря, че сте се доверили на рецептата и сте я приготвили. :)