Търся си хубава рецепта за пача и се спрях на тази за момента. Направи ми впечатление, че в продуктите има доста прясно мляко, от което пачата ще стане мътна и бяла, а не бистра, както на заглавната снимка. Не съответства просто никак.
Към бисквитен блат съм добавяла фино филирани овесени ядки ,но този тип блат се запича лекичко и става хрупкав, много хубав.
Със овесени бисквити не съм пробвала, може би ще стане добре.
Здравейте. Според мен карамелът е останал, защото сте обърнали сладкиша изстинал, а трябва да е леко топъл, когато се обръща, тогава карамелът е още течен. В противен случай изстине ли се втвърдява и има опастност да остане на дъното на тавата и даже да залепне за него и част от сладкиша или бананите. Опитайте следващият път така и дано ви помогне съвета ми.
Чудесна рецепта и много добра презентация!
Комбинацията от продукти е право в десятката. Поздравления. Само бих споделила, че аз не запържвам магрето в зехтин, защото патешката кожа има много подкожна мазнина, която се отделя при топлинната обработка и дори отмахвам с лъжичка, за да не плува месото в мазнина, а да се запича и коричката да става златиста и хрупкава.
Ако обаче магретата са малки и нямат много дебела кожа (тоест подкожна мазнина) може би е добра идея и със зехтина.
В много рецепти за крем карамел се затопля сместта, макар че аз лично не правя това.
Това кремче със сигурност е вкусно,опитайте го, няма значение дали се казва пудинг или не;)
Опитайте, хубаво е. Аз лично го предпочитам запечено със сладко, но за любителите на силни вкусове и това е много добро.Харесва ми да еспериментирам.
Благодаря за оценката и коментара. :)
Моите коментари