Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Много благодаря за отделеното време и хубавото обяснение :) Ще опитам рецептата задължително и ще споделя резултата! Прекрасна вечер!
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Рецептата е чудесна, но количествата на описаните продукти не са ясни. Може да е станала печатна грешка. Поздрав, Дани.
Yordanka Kovacheva коментира:
Просто разкошни!!Браво!
Yordanka Kovacheva коментира:
Търся си хубава рецепта за пача и се спрях на тази за момента. Направи ми впечатление, че в продуктите има доста прясно мляко, от което пачата ще стане мътна и бяла, а не бистра, както на заглавната снимка. Не съответства просто никак.
Yordanka Kovacheva коментира:
Към бисквитен блат съм добавяла фино филирани овесени ядки ,но този тип блат се запича лекичко и става хрупкав, много хубав. Със овесени бисквити не съм пробвала, може би ще стане добре.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря. Опитайте и няма да съжалявате, лесно се приготвя и е класическа вкусотия. Малко се чака докато стегне, но си заслужава :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря за коментара, ще потърся и опитам задължително тези сортове. Със сигурност има заместители и то не по- малко добри.
Yordanka Kovacheva коментира:
Аз ви благодаря, че сте се доверили на рецептата и сте я приготвили. :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Много се радвам! Благодаря за хубавия отзив!
Yordanka Kovacheva коментира:
Ако става дума за основни съставки на босилековото песто, мисля че в статията е пропуснат пармезана или пекориното.
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Според мен карамелът е останал, защото сте обърнали сладкиша изстинал, а трябва да е леко топъл, когато се обръща, тогава карамелът е още течен. В противен случай изстине ли се втвърдява и има опастност да остане на дъното на тавата и даже да залепне за него и част от сладкиша или бананите. Опитайте следващият път така и дано ви помогне съвета ми.
Yordanka Kovacheva коментира:
Добре се получи хлябчето. Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Чудесна рецепта и много добра презентация! Комбинацията от продукти е право в десятката. Поздравления. Само бих споделила, че аз не запържвам магрето в зехтин, защото патешката кожа има много подкожна мазнина, която се отделя при топлинната обработка и дори отмахвам с лъжичка, за да не плува месото в мазнина, а да се запича и коричката да става златиста и хрупкава. Ако обаче магретата са малки и нямат много дебела кожа (тоест подкожна мазнина) може би е добра идея и със зехтина.
Yordanka Kovacheva коментира:
Ехаа, изкусително! Просто страхотна идея!
Yordanka Kovacheva коментира:
В много рецепти за крем карамел се затопля сместта, макар че аз лично не правя това. Това кремче със сигурност е вкусно,опитайте го, няма значение дали се казва пудинг или не;)
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Това не е ли по- скоро крем карамел само ,че без карамел на дъното?
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря, много се радвам, че ви допадат!
Yordanka Kovacheva коментира:
Опитайте, хубаво е. Аз лично го предпочитам запечено със сладко, но за любителите на силни вкусове и това е много добро.Харесва ми да еспериментирам. Благодаря за оценката и коментара. :)