Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Да, всеки може да интерпретира по свой вкус. Благодаря за отзива. Аз лично с аншоа от широко познатият вид- силно солена също не бих могла да консумирам в такива количества, затова съм упоменала "маринована",тъй като тя е лека, много вкусна и ароматна рибка- има балансирана соленост и е кисела ,което си пасва на салатата. Същият ефект придава и хамсията, те са сходни, да не кажа еднакви.. (някой ако има мнение по въпроса да каже) А за олекотяване на соса, чудесна е идеята, но тъй като не е много майонезата в рецептата аз си я добавям чиста, по- точно само разредена с лимонов сок. И въпреки това смятам да опитам следващият път и с малко кисело мляко. Поздрав и отново благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря ти за отзива, Вили, аз това знам, че е оригиналната рецепта за Айоли и тук в Испания само така се приготвя. Страхотно е наистина и как разяжда само, не можеш да се спреш :)) ,а и се комбинира със почти всичко. Обожавам го!
Yordanka Kovacheva коментира:
Уау, благодаря :) ;) Точно на този бриош не успях да направя повече и по- хубави снимки, но определено стана разкошен на вкус, макар и не толкова перфектен на вид!
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравей Вили. Имаш грешка в заглавието на рецептата или в продуктите. Постни сарми няма как да са със свинска мас, защото тя е животински продукт..
Yordanka Kovacheva коментира:
Бързо, лесно, вкусно и много любимо! :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря ви и успех! :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Ще се радвам да опитате и споделите :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Пропуснала съм да добавя в рецептата, че може да се сложи и щипка шафран (по желание).
Yordanka Kovacheva коментира:
Вкусно и здравословно! Благодаря!
Yordanka Kovacheva коментира:
Много се радвам Албенка! :) Благодаря ти! Правила съм го и вместо с патладжан, същия грамаж моркови и целина (селъри) и става също толкова вкусно. Предполагам, че даже и с тиквички може да се направи, само единствено трябва да се запазват аншоата, каперсите и маслините, за да си има своята средиземноморска нотка :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Да, много подходяща за летните дни :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Чудесни хлебчета :) но определено трябваше да намаля количеството на водата, защото 700 мл. течност на 1 кг. брашно е много.
Yordanka Kovacheva коментира:
Jamon con melón-класика и комбинация любима на испанците :) Поднесено като карпачо е страхотна идея, браво Марианка!
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря :) Много лесна и полезна.