Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Ах, страхотни пухкавелки са се получили :) безкрайно се радвам и благодаря за снимките! (Незнам защо при мен излизат по- малко, най- вероятно формите и хартийките са ми били по- големи.)
Yordanka Kovacheva коментира:
Карамелизирах захарта по традиционният начин, защото в микровълнова не се "престраших",струва ми се че нямаше да се получи. Готвих крем карамел обаче за повече от 4 минути на пара.. Явно от кукър до кукър има разлика..
Yordanka Kovacheva коментира:
Изненадващо вкусна марината за броколи! Много съм доволна и ти благодаря, Таня! Чесънчето и лука ги настъргах, тъй като незнаех дали трябва да са на парченца или как..,стана повече от чудесно. (И горчица сложих малко повече)
Yordanka Kovacheva коментира:
Така е;) Нетрадиционни, но вкусни :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравей, Поли. Да, много зависи от самия черен шоколад, така е. Наскоро и ние със сестра ми правихме тортата и се оказа, че пласта с черен шоколад стана същия цвят като другия и се наложи да добавим какао на прах (100% чисто какао) и да ти кажа- получи се! Така че ако някой път ти се наложи може и това да опиташ :) Относно желатина, аз не знаех, че има разлика от испански до български, май най- добре е всеки да си прочете на пакетчето желатин, което използва за какво количество смес отговаря и да следва указанията на производителя. Поздрав! Дани
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте! Много обичам тази торта, вашата изглежда чудесно! Мисля, че трябва обаче да напишете грамажа поне на желатина, защото това "испански" на никой нищо не говори и трудно някой би се наел да си я приготви, защото ще си помисли какъв ли ще да е този специален испански желатин :) а той е като българския :) Също така бих дала съвет за пласта с черен шоколад да се сложи малко повече от него (шоколада) и да е поне 70 % какао, за да се отличава от пласта с млечния, тоет да си стане по- тъмен, иначе няма разлика между двата и тортата става два шоколада, не три. Просто съветче. С най- добри чувства- Дани :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Много се радвам, че ви е харесал :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Полива се отгоре. Аз картофките ги варих отделно, тъй като във водата от октопода има опасност да се оцветят.
Yordanka Kovacheva коментира:
Много се радвам, че сте приготвили и харесали рецептата! Благодаря!
Yordanka Kovacheva коментира:
Хубава рецепта за лесна и вкусна рибка. Препоръчвам да се готви по- кратко, на бялата риба и е много 30 минути във филио и после още да се запича.
Yordanka Kovacheva коментира:
Кое е пикантното на скаридите? Чесъна ли? Хубава рецепта, но бих добавила и едно люто сухо чушле, за да станат наистина пикантни, тъй като много обичам.
Yordanka Kovacheva коментира:
Албенка, бих те поканила с най- огромно удоволствие на моята трапеза, защото ти си ценител и чудесен кулинар. :) Благодаря ти за думите!
Yordanka Kovacheva коментира:
Кифличките се получиха перфектни! Много благодаря за точната рецепта!
Yordanka Kovacheva коментира:
Питките са вкусни. Времето за печене обаче е доста повече от 5 минути..
Yordanka Kovacheva коментира:
Горчица няма в оригиналният сос Айоли. С телена бъркалка ще бъде трудно разбиването на продуктите и затова използвайте пасатор по- добре.;)
Yordanka Kovacheva коментира:
Използвах маринована хамсия. Салатата е разкошна просто! Благодаря!
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря :) Каквото знам, с огромно удоволствие го споделям.
Yordanka Kovacheva коментира:
Разкошна салата, Вили! Добра комбинация на вкусове, а с фасулчето досега не съм опитвала и ме заинтригува, така че ще пробвам задължително!