Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Много ме радва това и съм щастлива !!!:)
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря :) Опитайте и споделете. Искам да ви дам съвет, ако искате сосчето по- гъстичко да сложите по- малко бира. Това е количеството по оригинална рецепта, но аз винаги слагам по- малко, около 60 мл. вместо 100.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря Ваня :) ;)
Yordanka Kovacheva коментира:
Много благодаря :) Радвам се, че ви харесва!
Yordanka Kovacheva коментира:
Забравила съм да опиша, че сушените домати се кълцат на много ситно и се смесват с босилека и малко зехтин и така се получава един вид паста от сушени домати. Ако вашите не са хидратирани или мариновани в зехтин, оставете ги във вода, за да омекнат и тогава процедирайте. Извинявам се и благодаря :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря :) Опитайте, интересен десерт десерт се получава- традиционното мляко с ориз, но с допълнение от шоколадов вкус и аромат.
Yordanka Kovacheva коментира:
Скаридите по този начин стават разкошни! :) Малко в азиатски стил. Аз ги приготвям със пресен чесън нарязан на едри парченца от по 2 см. и не махам главите, защото в тях се съдържа всичко най- вкусно от скаридата, но на много хора не им харесва прекалено силният аромат на море, който съдържат в соковете си, както и ги смущава вида(очички, мустачки..) Поздравления за рецептата!
Yordanka Kovacheva коментира:
Красотички! Твоите изглеждат точно като едни истински магдаленки! Всяка испанка би завидяла! :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Салатката е идеална не само за зиме, но и за лете. ;) Гарантирам. Благодаря Ванче.
Yordanka Kovacheva коментира:
Ах, страхотни пухкавелки са се получили :) безкрайно се радвам и благодаря за снимките! (Незнам защо при мен излизат по- малко, най- вероятно формите и хартийките са ми били по- големи.)
Yordanka Kovacheva коментира:
Карамелизирах захарта по традиционният начин, защото в микровълнова не се "престраших",струва ми се че нямаше да се получи. Готвих крем карамел обаче за повече от 4 минути на пара.. Явно от кукър до кукър има разлика..
Yordanka Kovacheva коментира:
Изненадващо вкусна марината за броколи! Много съм доволна и ти благодаря, Таня! Чесънчето и лука ги настъргах, тъй като незнаех дали трябва да са на парченца или как..,стана повече от чудесно. (И горчица сложих малко повече)
Yordanka Kovacheva коментира:
Така е;) Нетрадиционни, но вкусни :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравей, Поли. Да, много зависи от самия черен шоколад, така е. Наскоро и ние със сестра ми правихме тортата и се оказа, че пласта с черен шоколад стана същия цвят като другия и се наложи да добавим какао на прах (100% чисто какао) и да ти кажа- получи се! Така че ако някой път ти се наложи може и това да опиташ :) Относно желатина, аз не знаех, че има разлика от испански до български, май най- добре е всеки да си прочете на пакетчето желатин, което използва за какво количество смес отговаря и да следва указанията на производителя. Поздрав! Дани
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте! Много обичам тази торта, вашата изглежда чудесно! Мисля, че трябва обаче да напишете грамажа поне на желатина, защото това "испански" на никой нищо не говори и трудно някой би се наел да си я приготви, защото ще си помисли какъв ли ще да е този специален испански желатин :) а той е като българския :) Също така бих дала съвет за пласта с черен шоколад да се сложи малко повече от него (шоколада) и да е поне 70 % какао, за да се отличава от пласта с млечния, тоет да си стане по- тъмен, иначе няма разлика между двата и тортата става два шоколада, не три. Просто съветче. С най- добри чувства- Дани :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Много се радвам, че ви е харесал :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Полива се отгоре. Аз картофките ги варих отделно, тъй като във водата от октопода има опасност да се оцветят.
Yordanka Kovacheva коментира:
Много се радвам, че сте приготвили и харесали рецептата! Благодаря!