Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря Таничка за оценката и положителния коментар! Нямах много време да украся тортата, но се радвам, че и така се хареса. :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте! Наистина лесен сладолед, който се каня да си приготвя. Мисля, че сметаната трябва да е сладкарска, а не готварска- има голяма разлика. Готварската не се разбива...
Yordanka Kovacheva коментира:
Доволна съм от резултата, много пухкава и вкусна баница, която спокойно може да се нарече и тутманик... Благодаря!
Yordanka Kovacheva коментира:
Честит да ви е именника! Весел празник :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Предлагам да направим замяна :) Агнешко месце и парче торта за карамелизирани ябълки! :) Весел и вкусен празник, Вили!
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря! Да, много интересен начин да привлечем децата да си хапват плодове. :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Много съм доволна от рецептата! Хлябът е съвършен, лесен и вкусен! Благодаря!
Yordanka Kovacheva коментира:
Много ви благодаря момичета!! Това, че ви харесва ме радва даже повече отколкото удоволствието да си похапвам от тази вкусна торта :) Поздрави и усмивки!
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря от сърце! :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Поезия в бутилка :) Очарована съм от описанието!
Yordanka Kovacheva коментира:
Ох, Ели, така ме изкуши с тази вкусотия, че се облизвам само! Много оригинално! :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте :) Чудесна презентазия и рецепта, но не мислите ли, че заглавието е неподходящо? Пилешките крака са си пилешки крака, а не бутчета. Едно време баба ми готвеше вкусна супа от пилешките крака или други манджички и си спомням колко вкусни бяха. Ако търся рецепта за крака и попадна на такава с бутчета, това е нещо съвсем различно. Мисля, че и затова беше в "задедени рецепти ",защото много хора са търсили рецепта именно за крака..
Yordanka Kovacheva коментира:
Преди поднасяне поръсих спагетите със пармезан на прах, който не съм упоменала в продуктите, той е по желание .
Yordanka Kovacheva коментира:
Да, има много варианти за направата на тази гозба :) В оригиналния уж няма нито картофи, нито и гъби, но винаги може да се добавят, както аз в моят случай съм сложила гъбки.
Yordanka Kovacheva коментира:
Радвам се ,че ти харесва Ели :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте :) Преди време се пробвах да направя такива "мързеливи " толумбички и да си призная изобщо не ми се получиха :( оттогава съм "скарана" с тях и само поглеждам и се облизвам на така добре изглеждащи като вашите. Много са апетитни, браво. Може би ще се пробвам с тях отново. Бих искала да ви помоля само малко по подробно да опишете какво се случва със сиропа. Изглежда като все едно рецептата е недовършена. Пише, че се смесват водата със захарта и дотам. Но варят ли се?Колко време? Аз при първият опит варих сиропа, за това питам. Но може пък това да е различен метод. И горещ или студен трябва да е сиропът при заливането? А толумбичките-топли или студени. Мисля, че това са ключови неща, за да е успешно приготвянето на рецептата. И колко време престояват в сиропа преди консумация? Предполагам една нощ или нещо такова..., но все пак да питам. Благодаря предварително.
Yordanka Kovacheva коментира:
Да Криси.Благодаря ти! Очарована съм от нежната му ефирност и това, че можеш да похапваш на воля без да ти става тежко :) ;)