Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Пропуснала съм да напиша, че поръсих проволонето и с малко прясно смлян черен пипер, но това е по желание. Песто россо се приготвя основно с босилек, но той не е основата му, както при песто дженовезе. Основата на песто россо са доматите, както се досещате и те могат да бъдат не само сушени, а дори и пресни черита в някои варианти. По важното е, че искам да уточня, че използвах риган за моето песто поради причината, че тази подправка най- много върви на Проволоне.
Yordanka Kovacheva коментира:
Може Теди. Всяка бяла риба би била подходяща предполагам :)Пангасиуса е с малко неутрален вкус, затова може да се комбинира със всичко. Опитай и сподели :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Сгрешила съм заглавието на рецептата- не е кокосово мляко, а кокосово масло. В продуктите си е написано правилно, само заглавието е объркано. Ако има възможност, добре е да се поправи. Извинявам се за неудобството и благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. В Испания съм в момента и опашката я купих от тук- замразена. Ако ви е трудно да намерите волска, вземете телешка, говежда... те по- лесно се откриват. Дори и да няма в момента във вашата месарница може да поръчате да ви донесат. Успех и се надявам да споделите резултата, когато приготвите яхнийката. Безобразно вкусна е направо :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Много се радвам, че рецептата ви е харесала :) Вече се размечтах как ли хубаво се е получило и със сладко от череши и при първа възможност ще опитам и аз!
Yordanka Kovacheva коментира:
Да, така е:) Времето може да се спести единствено в тенджера под налягане, но пак си е продължително. После обаче си облизваш пръстите :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Аз теруелския май не съм го опитвала, нямам спомен, но ти сега ме заинтригува и ще си взема като минаваме от там. Нашият е от Меркадона, уж пата негра, иберико. Обаче като го нарязахме не ми заприлича на онзи истинския иберико, който веднага се познава по цвета и това, че има филтрирана мазнинка в месцето. Имаше, но тук там. Вгледах се в етикета и тогава ми стана ясно- със ситни цифри написали 50% раса иберика. Хаха, та прецакахме се. Не, че е лош, напротив, но.... друго очаквах.
Yordanka Kovacheva коментира:
Ехаа, веднага ме подсещаш да си спретна едни такива :) За празниците взехме един бут Хамон и вече взе да позасъхва,че го забравихме :))Чудно вкусни са тези тапас и са класика, аз много ги обичам!
Yordanka Kovacheva коментира:
Присъединявам се към вашето мнение!
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря, Иви. Радвам се, че са ви били вкусни :) Когато се сложи повече плънка стават като банички, а ако е по- малко- като хрупкави пръчици. И ние у дома ги унищожихме за нула време :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Аз за Термомикс питах. Моят е TM5.Защото в много рецепти срещам, че количествата и температурите варират според различния модел.
Yordanka Kovacheva коментира:
Марианка, за всички модели на Термомикс ли става рецептата? Предполагам да, но да питам все пак:)
Yordanka Kovacheva коментира:
Много се радвам, че ви е харесала! Благодаря за оценката! :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря, момичета! Рожденичка бях на 1-ви януари и затова я спретнах! Обикновена, но от сърце :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Безкрайно се радвам, че са ви харесали! Сърдечен поздрав и Честита Нова Година!
Yordanka Kovacheva коментира:
Направих питките, чудесни са :) Благодаря!
Yordanka Kovacheva коментира:
Разкошна се получи,уникална вкусотия! Благодаря!!
Yordanka Kovacheva коментира:
Много се радвам, че ви харесва и го приготвяте няколко пъти. Благодаря за доверието :) За солта да, винаги е на вкус. Когато в продуктите има и сирене трябва да се внимава с нея, защото някои сирена са много солени. Поздрав и Весели празници!