Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря Иви. Обикновена комбинация, но пък винаги сполучлива :) А аз толкова много обичам патладжани, че всякак ми харесват. Хвърлила съм око и на твоята салатка и още днес и нея ще правя. Поздрави най - сърдечни и от мен!
Yordanka Kovacheva коментира:
Моля:) Радвам се, че ви е харесала.
Yordanka Kovacheva коментира:
Не, сметаната се загрява на водна баня с млякото, както си е течна. После в тях се разтапя шоколада. Когато се смеси всичко (заедно и с жълтъците) Тогава се бие с миксер или телена бъркалка чак накрая. Шоколадовата смес остава леко течна, но и пухкава в същото време. Когато стегне във фризера си става идеален сладолед :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря! Според мен матча придава страхотен вкус на кекса, дано и на теб ти хареса, Иви :) Цветът също е интересен.
Yordanka Kovacheva коментира:
Мисля, че няма да останете разочарована :)за мен е най- хубавият шоколадов сладолед и дано и на вас да се хареса. Успех :)
Yordanka Kovacheva коментира:
По каква причина кексът се нарича пълнозърнест? Стана ми интересно и питам, а иначе поздравления, чудесен е и изглежда супер апетитно!
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря ви мили момичета! Поласкана съм! Вие също сте прекрасни и съм щастлива, че заедно си обменяме опит и идеи:) Поздрав и много прегръдки от мен!
Yordanka Kovacheva коментира:
В редактирането на рецептата е добавено, че това е ориз на тиган, което не е точно. Поне аз, пишейки тази рецепта не си спомням така да съм упоменала. Не, че не може да се сготви и на тиган, но той трябва да е доста дълбок, тип Уок. Ориз Калдосо се прави в дълбок съд! Ако сметнете за добре може да коригирате. Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Зехтинът се използва само за лека майонеза и за салатен дресинг? Не е вярно :)
Yordanka Kovacheva коментира:
!!Препоръка- За грамовете желатин, който трябва да сложите, за по- сигурно се съобразете с указанията на пакетчето на този, който използвате и вижте препоръките на производителя за грамовете подходящи за това количество смес.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря ви! Да, можете да замените с бакпулвер, почти едно и също е. Бакпулвера е пак сода, но с киселина, която да осъществи набухването. В случая киселото мляко играе тази роля, но вие щом желаете си добавете каквото ви харесва. Поздрав и Честит Празник 3-ти март!
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря Иви :) За пръв път опитах с мас и останах очарована. Правила съм баници и тутманици с мас и знам още от баба ми, че така стават най- вкусни, но с готови кори не бях пробвала. Опитай, когато можеш, дано и на теб ти хареса :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Разкошна рецепта! Описана прекрасно! Поздравления!
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря мили момичета. :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Вероятно не знаете, но маята е ПОСТНА. Ако все пак не вярвате, прочете - информация в Гугъл има много! И въпреки това ако държите на твърдението си, направете си бухтите с неорганична мая щом желаете. :) ;)