Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Да :) Освен ефектно на вид, се оказа и супер вкусно :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте! Вероятно този тип брашно се продава в специализирани магазини, за хипермаркети не мога да ви кажа. Но мога да ви посъветвам ,ако не го откривате, просто използвайте нашето си тип 500 вместо 00. Идеята е за този хляб да се комбинират брашно от твърда и мека пшеница, това е.
Yordanka Kovacheva коментира:
Много благодаря. Рецептата е класика, която аз включих в моите любими ястия и там ще си заема почетно място :) Наистина си заслужава да се приготви.
Yordanka Kovacheva коментира:
Привет! По какво се отличават външно двата вида яйца, за да знаем дали могат да издържат до 7 или до 25 дни? Или ако няма външни белези, как да разберем какви яйца имаме? Аз лично за пръв път чувам, че се делят на два вида според срока на годност и затова не ми е много ясно :) Обикновено винаги пазарувам в по- големи количества и по- рядко, затова когато купя яйца винаги ми стоят повече от 7 дни, и не винаги в хладилник.
Yordanka Kovacheva коментира:
Влиза в сместта, няма къде другаде :) Ядките в кексовете се добавят винаги накрая,когато са на парченца. Пропуснала съм да го спомена, сори.
Yordanka Kovacheva коментира:
Много са хубави милинките, похапнахме ги с удоволствие! Приготвих половин доза,само маслото за заливката оставих същото количество. Като хлебчета са, но с чудесна, хрупкава коричка, особено ако се поръси с повечко галета. Благодаря за рецептата.
Yordanka Kovacheva коментира:
Много интересно :) Поздравления за статията. Между другото все още има много заведения, в които към чашата бира или вино се поднася и комплимент от тапа(с) съвсем безплатно. В Навара например си има и определен ден за това- четвъртък (juevincho го наричат) и тогава всяко заведение предлага разнообразни многобройни тапас, между, които всеки клиент си избира като компания за своето питие и плаща само питието. Или поне така се води, а определено сигурно си включват по някакъв начин и цената на мезето :))
Yordanka Kovacheva коментира:
Хлебчето е страхотно! Много, много благодаря! :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря Ви за оценката. Купих калкана от E' Leclerc ,но съм в Испания. В България по принцип намирам тези по- рядко срещани риби в Метро. Проверете там и дано има. Ако не, може би трябва да се попита в рибарски магазин и да се поръча специално. Успех!
Yordanka Kovacheva коментира:
Ох, размечтах се :) Чудесно предложение!
Yordanka Kovacheva коментира:
Супер освежаваща! Благодаря !
Yordanka Kovacheva коментира:
Харесаха ми съветите, които излагате, но с един от тях не съм много съгласна. А той е по отношение на бъркането- ризотото трябва да се бърка, докато течността се добавя на части. Това е една от тайните за кремообразната текстура на ястието. При разбъркването се отделя нишестето. Естествено, това можем да правим само ако ползваме подходящия сорт ориз, в противен случай може да получим каша.. :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Радвам се, Теди, че съм била полезна :) Аз благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Пропуснала съм да опиша добавянето на магданоза, но предполагам, че не е проблем, защото се подразбира, че се скълцва и слага към сместта за кюфтенцата :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Аз ви благодаря за това, че се доверихте на рецептата. Безкрайно съм щастлива, че резултатът ви удовлетворява :) Сърдечен поздрав!
Yordanka Kovacheva коментира:
Аз благодаря за думите :) Ще успеете и ще ви се получи формата :) много е лесно, стига тестото да не е прекалено меко. Поздрав и успех!
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря :)
Yordanka Kovacheva коментира:
За тази разядка- салатка не може да се каже друго освен- Разкош ! Не знам дали ще дочакам до вечеря или ще я унищожа предварително :))) Други подправки освен мащерка (и то набрана от мен от гората) не сложих, но си е достатъчно. И съм очарована от аромата и характера, което придаде. Много благодаря за идеята!