Паеята изобщо не се приготвя в тиган, а в специална тава наречена паея, оттам и името на ястието. И да, видове има много.Този "вид "представен в тази рецепта не съществува, а е някаква интерпретация на автора и, в което няма нищо лошо. Малко не ми се вързват само кренвиршите, но... Това си е мое мнение. Технологията на приготвяне също не отговаря, но няма нищо.
Би могло това да се нарече ориз "миш маш ",но не и паея, още по -малко пък валенсианска (Както са писали администраторите)
Да, много е вкусна! Аз по принцип не съм фен на кремсупите, приготвям за мъжът ми, но тази ми допадна страшно много и май няма му оставя да я опита той! ;) ;) Радвам се, че ви е направила впечатление и ще съм щастлива ако споделите, че сте я опитали!!
Най -точната рецепта за козунак, която съм виждала и правила. Не ми се наложи да добавя и грам допълнително брашно, а тестото стана толкова приятно и перфектно, че с удоволствие да го месиш!! Благодаря!
Моите коментари