- 14.05.11 03:46#1Кога да солим ястията? 1.Местният бульон - когато е напълно готов, а рибният - в началото на варенето.
2.Рибата - 15 минути преди пърженето.
3.Яйцата и зеленчуците - непосредствено преди пърженето.
4.Картофите - малко преди да са готови.
5.Месото, печено на скара, се соли накрая.
6.Черният дроб се пече и пържи насолен.
7.Мазните ястия се солят по-обилно.
8.Рибата изисква повече сол в сравнение с месото и птиците....
9.В студени ястия /майонези,салати/ повече,отколкото в топлите, се усеща солта.ОтговорОтговор с цитат - 04.02.16 04:32#2от: Кога да солим ястията?Картофите поемат най много сол според мен.ОтговорОтговор с цитат
- 13.02.16 06:15#3от: Кога да солим ястията?Много полезна информация прочетох я с интересОтговорОтговор с цитат
- 13.02.16 06:34#4от: Кога да солим ястията?фасул посолявам , когато е сваренОтговорОтговор с цитат
- 31.03.16 04:21#5от: Кога да солим ястията?интересна и полезна информацияОтговорОтговор с цитат
- 31.03.16 11:54#6от: Кога да солим ястията?Благодаря за полезната информация!ОтговорОтговор с цитат
- 08.04.16 10:18#7от: Кога да солим ястията?Благодаря за информацията ! ОтговорОтговор с цитат
- 18.04.16 10:35#8от: Кога да солим ястията?Благодаря!ОтговорОтговор с цитат
- 21.07.16 02:11#9от: Кога да солим ястията?Баклата се соли предваритело, още като се започне готвене, още при запържванетоОтговорОтговор с цитат
- 25.09.16 03:33#10от: Кога да солим ястията?Полезна информация.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest