Култура на хранене - нашето здравословно меню

  • 28.01.18 10:37#1AlexaAlexaНовакРегистрация: 27.01.18Град: ГабровоОтговори: -Култура на хранене - нашето здравословно менюСлед много дълго чудене какво да си направя за вечеря и какво да нося на работа за обяд реших да питам тук. Това е тема за всеки,който иска да се храни здравословно и иска идеи за меню като мен. Аз лично съм голям фен на сладкото и може би така съм свикнала,но не мога дълго без него.

    Затова сега си правя моят здравословен кекс.Използвам ситно смлени овесени ядки вместо брашно, мед вместо захар и фурми и ябълки вместо шоколад.Не ми се получава много гъста консистенция и затова няма да ви показвам снимки,но се получава много вкусно.

    Сега съм решила да си купя извара,но не знам какво точно да си приготвя с нея.Та очаквам вашите идеи за вкусни и полезни манджи.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.01.18 03:59#2Цветанка ЦветановаЦветанка ЦветановаГотвачРегистрация: 03.05.16Град: ЦеновоОтговори: 23от: Култура на хранене - нашето здравословно менюОмесвате я добре с краве масло 1:1 и си направете сандвичи.По желание може да добавите и кисела краставичка ОтговорОтговор с цитат