Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /marcheva14marcheva14публикува на стената на: Анонименпреди 6 години, преди 6 годиниAlexa, престани да пускаш едни и същи изречения, с един и същи текст в/у една и съща рецепта, ставаш досадна, после се местиш на друга и се повтаря, напълни страниците с глупости...!!!!! Спри се! Привиш го точно през 1 мин..... Така е от сутринта...Разбрахме всички, всичко !! До момента имаш 246 коментара, без нито една рецепта показана, също и нито една снимка. Ще бъда принудена на докладвам на Админ, то бива , бива..ама всичко си има край!
    • Admin
      AdminСпоко Марче, Alexa излетя от сайта - това, което прави е грубо нарушение на правилата на сайта и веднага се блокира. Сега ще и махна и всички коментари и точки.
  • /AdminAdminпубликува в кулинарната мрежапреди 6 годиниСкъпи Кулинари,

    време е за новата ни дълга тематична седмица (16.01 - 28.01) и тя бъде почти две тематични седмици на следните видове рецепти: пача, борш и други зимни супи, ястия с кисело зеле, ястия с карантия, ребърца, джолани, сиропирани сладкиши, шоколадови торти и сладкиши. Изключени от тематиката са рецепти за сарми и кекс.

    Тъй като въведохме и няколко подкатегории на здравна тематика в сайта, всички рецепти от подкатегориите: Запарки, Отвари, Извлек, Тинктури, Компреси ще бъдат също тематични. Става въпрос за рецепти на здравна тематика като: Отвара с лук и мед за кашлица, Компрес с ракия за болно гърло и други подобни рецепти, които намират голямо приложение в народната медицина.

    Всяка такава одобрена рецепта със снимка ще ви носи 23 точки.

    До края на февруари обявяваме и месеци на приятелите. Покани твоите приятели да участват в сайта и когато те спечелят 100 точки, и ти ще спечелиш 100. Когато те спечелят 1000 точки, ти ще спечелиш 500, вместо обявените 130, от приятелството си с тях. За тези от вас, които не знаят, ето как става това: виж линка

    Поздрави и успех на всички!
    • Марияна Петрова Иванова
      Марияна Петрова ИвановаДобро утро ! Може ли да ви помоля да ми актуализирате ранга,благодаря! :) Хубава нова седмица и успех!
    • Теодора Мещерова
      Теодора МещероваМного ви моля направете нещо по въпроса с тия коментари! Всяка втора публикация в мрежата са безмислени коментари! Някои хора са като държани на въже кучета- видяха кокал и хукнаха да бягат! Вместо да качват рецепти си губят времето с коментиране
      • AdminAdminПотребителката, която правеше спам е блокирана. Безмислени коментари няма да се толерират. Целта на коментарите е да се създаде дискусия, да се изясни нещо, а не да се затрупват рецептите и статиите с безмислени коментари от рода на: супер е, харесва ми и т.н. Това е спам и всеки потребител, който ни затрупва със спам ще бъде блокиран.
      • Vannq88Vannq88Според мен с тези точки има повече комуникация между потребителите. На мен лично ми е интересно да ги чета! Поздрави :):):)
      • Биляна ВладоваБиляна Владованаистина трябва да се направи нещо, защото не е нормално на хиляди статии " прочетени" за броени секунди коментарите да са СТРАХОТНО. Мале колко бърза четели хората, чак се комплексирах от четенето си.
    • ВИЛИ-Виолета Матева
      ВИЛИ-Виолета МатеваТака е Албена ,не си от вчера и знаеш защо е така - какво пък нека да е весело ,всеки да си пише коментари -капка по капка вир става :))))) важно е да сме в играта :*
    • Всички коментари
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest