Gotvach.bg»Форум»Правила на сайта, критики и предложения»Скъпи кулинари, следва ли да приемаме всяка неграмотно написана рецепта по сайтовете!?!

Скъпи кулинари, следва ли да приемаме всяка неграмотно написана рецепта по сайтовете!?!

  • 23.04.19 12:52#1Христо СлавейковХристо СлавейковЧиракРегистрация: 25.03.19Град: СофияОтговори: 1Скъпи кулинари, следва ли да приемаме всяка неграмотно написана рецепта по сайтовете!?!Относно: Рецепта за бавно печено агне на г-жа Рибагина - Мастър шеф в този сайт!

    Уважаема Г-жо Рибагина, Вашата рецепта е неточна, а това не е коректно към начинаещите готвачи, които имат доверие в този сайт! Не е възможно нито физически, нито технически агне 6 килограма да се изпече за 2,5 - 3 часа!!!

    По принцип агнешка плешка или бут, които са нормално около 2-3 кг. имат нужда от бавна и постепенна термична обработка поне 3,5-4 часа, с непрекъснато периодично обливане на месото! А какво да кажем за цяло или половин агне!!!

    Моля Дарт-Вейдърите и Гурувиците в този сайт да редактират съвестно рецептите, защото жена ми за малко да съсипе агнешкото следвайки Вашата рецепта! Аз я пооправих и скоро ще побликувам истинската рецепта!

    Разбирам че трупате точки г-жо Рибагина, но се излагате като Мастър.........
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.05.19 10:04#2Lazarina T.Lazarina T.НовакРегистрация: 08.04.18Град: ПазарджикОтговори: 15от: Скъпи кулинари, следва ли да приемаме всяка неграмотно написана рецепта по сайтовете!?!Напълно съм съгласна. Според мен е редно неточните или грешни рецепти да бъдат изтрити. Така ще е честно, защото има много хора, които виждат рецептата...ОтговорОтговор с цитат
  • 13.10.19 10:09#3МарияМарияНовакРегистрация: 06.09.19Град: -Отговори: 1от: Скъпи кулинари, следва ли да приемаме всяка неграмотно написана рецепта по сайтовете!?!И аз съм съгласна. Трябва да се изтрият, всички подобни рецепти.ОтговорОтговор с цитат
  • 13.01.20 03:34#4Аника ВойтАника ВойтМастър ШефРегистрация: 02.01.20Град: СозополОтговори: 87от: Скъпи кулинари, следва ли да приемаме всяка неграмотно написана рецепта по сайтовете!?!Съгласна съм и аз. Попаднала съм на няколко неточни рецепти преди време. Тогава не обърнах чак такова внимание, и не знаех, че мога да реагирам.
    Сайта е страхотен. Още повече че се пише от нас-обикновените хора, обичащи да радват близките си с хубава храна.
    Предлагам който пападне на неточна рецепта да я докладва тук.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.03.20 09:41#5AneliaStefanovaAneliaStefanovaИноваторРегистрация: 26.03.20Град: ДобричОтговори: 18от: Скъпи кулинари, следва ли да приемаме всяка неграмотно написана рецепта по сайтовете!?!Съгласна съм, че трябва да се публикуват точни рецепти!
    Аз много често търся в сайта и досега винаги съм попадала на добри рецепти.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.11.21 02:42#6Теодора МещероваТеодора МещероваГуруРегистрация: 27.12.17Град: ВарнаОтговори: 76от: Скъпи кулинари, следва ли да приемаме всяка неграмотно написана рецепта по сайтовете!?!Аз също съм попадала на много такива рецепти. Едни кюфтета по Чирпански например- в продуктите са написани домати, а в описанието не пише къде се слагат. И още доста неточности имаше в тази рецепта. Мисля, че преди една рецепта да бъде пусната, тя трябва да се преглежда внимателно, за да няма после храна, хвърлена на боклука . Жалко е и за продуктите и за хората. Иначе сайта наистина е хубав, но нека бъдем коректни и да качваме правилни рецепти. Нищо не ни коства да ги преглеждаме, преди да ги предложим за пускане ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest