Скъпи кулинари, следва ли да приемаме всяка неграмотно написана рецепта по сайтовете!?!

  • 23.04.19 12:52#1Христо СлавейковХристо СлавейковНовакРегистрация: 25.03.19Град: СофияОтговори: 1Скъпи кулинари, следва ли да приемаме всяка неграмотно написана рецепта по сайтовете!?!Относно: Рецепта за бавно печено агне на г-жа Рибагина - Мастър шеф в този сайт!

    Уважаема Г-жо Рибагина, Вашата рецепта е неточна, а това не е коректно към начинаещите готвачи, които имат доверие в този сайт! Не е възможно нито физически, нито технически агне 6 килограма да се изпече за 2,5 - 3 часа!!!

    По принцип агнешка плешка или бут, които са нормално около 2-3 кг. имат нужда от бавна и постепенна термична обработка поне 3,5-4 часа, с непрекъснато периодично обливане на месото! А какво да кажем за цяло или половин агне!!!

    Моля Дарт-Вейдърите и Гурувиците в този сайт да редактират съвестно рецептите, защото жена ми за малко да съсипе агнешкото следвайки Вашата рецепта! Аз я пооправих и скоро ще побликувам истинската рецепта!

    Разбирам че трупате точки г-жо Рибагина, но се излагате като Мастър.........
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.05.19 10:04#2Lazarina T.Lazarina T.НовакРегистрация: 08.04.18Град: ПазарджикОтговори: 15от: Скъпи кулинари, следва ли да приемаме всяка неграмотно написана рецепта по сайтовете!?!Напълно съм съгласна. Според мен е редно неточните или грешни рецепти да бъдат изтрити. Така ще е честно, защото има много хора, които виждат рецептата...ОтговорОтговор с цитат