• /Христо СлавейковХристо Славейковгласува за: Пълнени чушки със зеленчуци и каймапреди 11 часаПълнени чушки със зеленчуци и каймаПълнени чушки със зеленчуци и кайма14.07.2017
  • /Христо СлавейковХристо Славейковсготви: Супа топчета за ценителипреди 2 дниСупа топчета за ценителиСупа топчета за ценители16.10.2018
  • /Христо СлавейковХристо Славейковсготви: Манджа с пилешко, картофи и тиквичкипреди 6 дниМанджа с пилешко, картофи и тиквичкиМанджа с пилешко, картофи и тиквички14.06.2018
  • /Христо СлавейковХристо Славейковсготви: Пълнени чушки със зеленчуци и каймапреди 1 седмицаПълнени чушки със зеленчуци и каймаПълнени чушки със зеленчуци и кайма14.07.2017
  • /Христо СлавейковХристо Славейковсготви: Селска пилешка супапреди 2 седмициСелска пилешка супаСелска пилешка супа27.01.2017
  • /Христо СлавейковХристо Славейковдобави ТЕМАТИЧНА рецепта СЪС снимка: Пролетна агнешка чорба със зарзаватпреди 3 седмициПролетна агнешка чорба със зарзаватПролетна агнешка чорба със зарзават01.05.2019
  • /Христо СлавейковХристо Славейковдобави коментар към: Бавно печено агне с натурален вкуспреди 4 седмици, преди 4 седмициБавно печено агне с натурален вкусБавно печено агне с натурален вкус08.01.2019Здравейте Г-жо Рибагина или Г-н Сергей. Безспорно стилът на писане на г-жа Рибагина е изключително правилен и грамотен, за разлика от този на г-н Сергей. Уважаема Г-жо Рибагина, ако си бяхте направили труда да напишете в рецептата си, всичко това което току що написахте в отговор на моята градивна критика, със сигурност нямаше рецептата ви да е подвеждаща, особенно за начинаещите готвачи! Моля да ме извините, ако съм бил груб, но все още мисля че рецептата ви е неточна, най малкото защото е твърде кратка! По вашата рецепта пекох агнешкото 5 часа! И да, определено правя разлика между агне и шиле, не защото съм Хейтър, а защото съм доста по-възрастен от вас! Адмирации отново за правописа Ви! Поздрави!
    • Администратор
      АдминистраторИзвинявайте и от нас, ако сме ви подвели с рецептата. Сия е сред опитните кулинарки в сайта и почти винаги нейните рецептите са изпипани и изпробвани. За съжаление понякога стават и грешки като тази, които се стараем да коригираме когато има въпроси или коментари. В крайна сметка комуникацията в сайта трябва да бъде двупосочна между потребителите и кулинарите. А ние ви благодарим за вашата критика. Поздрави, Готвач.бг
      • АдминистраторАдминистраторРазбира се, че трябва да сме коректни, в крайна сметка нашата цел не е да развалим вечерята на някой. Благодарим отново
      • Христо СлавейковХристо СлавейковБлагодаря ви и аз за адекватната реакция! Не съм Хейтър, както ме определи въпросната г-жа Рибагина. Критиката ми наистина беше градивна! Просто смятам, че трябва да сме коректни и най-вече към потребителите на сайта!
  • /Христо СлавейковХристо Славейковдобави коментар към: Селска дроб сармапреди 4 седмициСелска дроб сармаСелска дроб сарма16.04.2019Колега, съдейки по написаното по-горе , не умеете да се изразявате особенно добре правописно! Чудя се само защо давате лоши оценки, след като вие самият не сте сигурен дали е вкусно ястието! Относно намека ви за "селското" , аз лично съм раждан в София, но ви препоръчвам да уважавате повече българското село! За ваше сведение тази рецепта не е моя, а е писана преди повече от половин век!
  • /Христо СлавейковХристо Славейковдобави форумната тема: Скъпи кулинари, следва ли да приемаме всяка неграмотно написана рецепта по сайтовете!?!преди 4 седмициОтносно: Рецепта за бавно печено агне на г-жа Рибагина - Мастър шеф в този сайт!

    Уважаема Г-жо Рибагина, Вашата рецепта е неточна, а това не е коректно към начинаещите готвачи, които имат доверие в този сайт! Не е възможно нито физически, нито технически агне 6 килограма да се изпече за 2,5 - 3 часа!!!

    По принцип агнешка плешка или бут, които са нормално около 2-3 кг. имат нужда от бавна и постепенна термична обработка поне 3,5-4 часа, с непрекъснато периодично обливане на месото! А какво да кажем за цяло или половин агне!!!

    Моля Дарт-Вейдърите и Гурувиците в този сайт да редактират съвестно рецептите, защото жена ми за малко да съсипе агнешкото следвайки Вашата рецепта! Аз я пооправих и скоро ще побликувам истинската рецепта!

    Разбирам че трупате точки г-жо Рибагина, но се излагате като Мастър.........
  • /Христо СлавейковХристо Славейковпубликува на стената на: Сия Рибагинапреди 4 седмициГ-жо Рибагина, Тази рецепта е неточна, а това не е коректно към начинаещите готвачи, които имат доверие в този сайт! Не е възможно нито физически, нито технически агне 6 килограма да се изпече за 2,5 - 3 часа!!! По принцип агнешка плешка или бут, които са нормално около 2-3 кг. имат нужда от бавна и постепенна термична обработка поне 3,5-4 часа, с непрекъднато периодично обливане на месото! А какво да кажем за цяло или половин агне!!! Моля Дарт-Вейдърите и Гурувиците в този сайт да редактират съвестно рецептите, защото жена ми за малко да съсипе агнешкото следвайки вашата рецепта! Аз я поправих и скоро ще побликувам истинската рецепта! Разбирам че трупате точки, но се излагате като Мастър.........