Христо Славейков
Чирак
Моята стенаРецепти18Снимки36Статии1СъветиКоментари831Форумни теми1Постове във форума1За менИзпрати съобщениеточки1845
Скъпи кулинари, следва ли да приемаме всяка неграмотно написана рецепта по сайтовете!?!
Относно: Рецепта за бавно печено агне на г-жа Рибагина - Мастър шеф в този сайт!
Уважаема Г-жо Рибагина, Вашата рецепта е неточна, а това не е коректно към начинаещите готвачи, които имат доверие в този сайт! Не е възможно нито физически, нито технически агне 6 килограма да се изпече за 2,5 - 3 часа!!!
По принцип агнешка плешка или бут, които са нормално около 2-3 кг. имат нужда от бавна и постепенна термична обработка поне 3,5-4 часа, с непрекъснато периодично обливане на месото! А какво да кажем за цяло или половин агне!!!
Моля Дарт-Вейдърите и Гурувиците в този сайт да редактират съвестно рецептите, защото жена ми за малко да съсипе агнешкото следвайки Вашата рецепта! Аз я пооправих и скоро ще побликувам истинската рецепта!
Разбирам че трупате точки г-жо Рибагина, но се излагате като Мастър.........