Наградите в Готвач.бг: От кои сте доволни и бихте препоръчали, и кои - не! Изразете мнение!

 • 27.07.19 04:01#1ЗорицаЗорицаГуруРегистрация: 20.01.17Град: ПанагюрищеОтговори: 169Наградите в Готвач.бг: От кои сте доволни и бихте препоръчали, и кои - не! Изразете мнение!Здравейте мили кулинари! Моля за обратна информация от получените досега награди - доволни ли сте, кои бихте препоръчали и кои - не!

  Имате ли предложение към администраторите, какви други награди Вас лично биха Ви заинтересували?

  Ще се радвам, да прочета мнения и предложения!

  Поздрави,
  Зорица
  ОтговорОтговор с цитат
 • 15.09.19 09:13#2Величка ЩърбановаВеличка ЩърбановаИноваторРегистрация: 07.12.16Град: СмолянОтговори: 107от: Наградите в Готвач.бг: От кои сте доволни и бихте препоръчали, и кои - не! Изразете мнение!Имам две награди до момента - блендер и мултикукър на Филипс. Признавам от блендера лекичко се разочаровах. Очаквах да е червен, както на снимката и съответно малко по мощен, нооо... И зеленият ми върши работа, но за мен мощността беше от важност.
  За мултикукъра се застраховах против разочарование като предварително писах ЛС на Администратор. Той ми изпрати линк, видях го и тогава си го заявих. От мултикукъра съм очарована! Препоръчвам.
  ОтговорОтговор с цитат
 • 15.10.19 09:54#3Н.АкифоваН.АкифоваПомощник ГотвачРегистрация: 20.09.17Град: ТърговищеОтговори: 4от: Наградите в Готвач.бг: От кои сте доволни и бихте препоръчали, и кои - не! Изразете мнение!Все още не съм получила награда, но имам едно питане, не е по темата, но с свързан със наградите.
  Искам да си поръчам комплект тенджери, дали някои е получил такъв комплект, като награда и дали са сполучливи, ако може да сподели.

  Относно нагрдадите колко разнообразни мога да са още, не знам от всичко необходимо има за една домакиня, но няма текстил , примерно чаршафи, покривки, одеала, кърпи ще е хубаво да ги има за по малко точки . това е моето предложение.
  ОтговорОтговор с цитат