- 16.01.21 03:25#1Как да направим пилешките си хапки по-хрупкавиХрупкавите пилешки хапки са нещо страхотно. За жалост много често виждам само един подход, който наистина дава хубави резултати. В този пост искам да ви разкажа за "Panko Breadcrumbs".
Това са специални Японски галета, които се правят от хляб, който се пече/готви по специален начин. За да се сготви този хляб, тестото се слага между две метални плочи и после буквално се пуска ток през хляба.
По този начин той добива по-различна вътрешна структура, която създава по-хрупкави галета. Трудно е да се намерят в малките магазинчета, но във вериги като Фантастико могат да се намерят на добра цена.
Ако някой се интересува повече, може да изгледа това видео: https://www.youtube.com/watch?v=n-hKc2QhJzcОтговорОтговор с цитат - 27.05.21 01:35#2от: Как да направим пилешките си хапки по-хрупкавиДа, и ние сме използвали тази панировка. Става супер за риба и кашкавалчета.ОтговорОтговор с цитат
- 01.01.24 04:52#3от: Как да направим пилешките си хапки по-хрупкавиСъс сух хляб който ви остава, нарежете, изпечете във фурната. След това го смелете на едро. Приберете в кутия на сухо място. Става за паниране на хапки и за кюфтета също.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest