Gotvach.bg»Форум»Продукти и Подправки»Как да направим пилешките си хапки по-хрупкави

Как да направим пилешките си хапки по-хрупкави

  • 16.01.21 03:25#1Яна-Марина АлексиеваЯна-Марина АлексиеваНовакРегистрация: 27.10.20Град: БойчиновциОтговори: -Как да направим пилешките си хапки по-хрупкавиХрупкавите пилешки хапки са нещо страхотно. За жалост много често виждам само един подход, който наистина дава хубави резултати. В този пост искам да ви разкажа за "Panko Breadcrumbs".

    Това са специални Японски галета, които се правят от хляб, който се пече/готви по специален начин. За да се сготви този хляб, тестото се слага между две метални плочи и после буквално се пуска ток през хляба.

    По този начин той добива по-различна вътрешна структура, която създава по-хрупкави галета. Трудно е да се намерят в малките магазинчета, но във вериги като Фантастико могат да се намерят на добра цена.

    Ако някой се интересува повече, може да изгледа това видео: https://www.youtube.com/watch?v=n-hKc2QhJzc
    ОтговорОтговор с цитат
  • 27.05.21 01:35#2Аника ВойтАника ВойтМастър ШефРегистрация: 02.01.20Град: СозополОтговори: 87от: Как да направим пилешките си хапки по-хрупкавиДа, и ние сме използвали тази панировка. Става супер за риба и кашкавалчета.ОтговорОтговор с цитат
  • 01.01.24 04:52#3VeselinaVeselinaИноваторРегистрация: 22.06.16Град: -Отговори: 235от: Как да направим пилешките си хапки по-хрупкавиСъс сух хляб който ви остава, нарежете, изпечете във фурната. След това го смелете на едро. Приберете в кутия на сухо място. Става за паниране на хапки и за кюфтета също.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest