Яна-Марина Алексиева

Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари5Форумни теми2Постове във форумаЗа мен
точки18
Изпрати съобщение

Яна-Марина Алексиевадобави в любими: Гюзлемипреди 3 месеца
Гюзлеми07.09.2011Гюзлеми
Яна-Марина Алексиевадобави в любими: Рибен пай с бутер тестопреди 3 месеца
Рибен пай с бутер тесто17.01.2021Солен Пай
Яна-Марина Алексиевадобави в любими: Рибен пай с бутер тестопреди 3 месеца
Рибен пай с бутер тесто17.01.2021Солен Пай
Яна-Марина Алексиевадобави в любими: Рибен пай с бутер тестопреди 3 месеца
Рибен пай с бутер тесто17.01.2021Солен Пай
Яна-Марина Алексиевапопълни разширения си профилпреди 3 месеца
- Яна-Марина АлексиеваМного готиноХаресва миОтговор
Яна-Марина Алексиевадобави форумната тема: Как да направим пилешките си хапки по-хрупкави?преди 3 месецаХрупкавите пилешки хапки са нещо страхотно. За жалост много често виждам само един подход, който наистина дава хубави резултати.
В този пост искам да ви разкажа за "Panko Breadcrumbs". Това са специални Японски галета, които се правят от хляб, който се пече/готви по специален начин. За да се сготви този хляб, тестото се слага между две метални плочи и после буквално се пуска ток през хляба. По този начин той добива по-различна вътрешна структура, която създава по-хрупкави галета.
Трудно е да се намерят в малките магазинчета, но във вериги като Фантастико могат да се намерят.
Ако някой се интересува повече, може да изгледа разни видеа в нета.Яна-Марина Алексиевадобави в любими: Гюзлемипреди 3 месеца
Гюзлеми07.09.2011Гюзлеми
Яна-Марина Алексиевапубликува в кулинарната мрежапреди 3 месеца, преди 3 месецаТрябва да готвим с по-малко сол
- МиссаСъгласна съм с Вас! Защо не напишете статия, съвет или форумна тема за това. Може да се получи нещо хубаво!Харесва миОтговор
Яна-Марина Алексиевадобави в любими: Свински вратни пържоли със сос и мащеркапреди 3 месеца
Свински вратни пържоли със сос и мащерка30.06.2017Пържоли
Яна-Марина Алексиевадобави в любими: Картофена крем супапреди 3 месеца
Картофена крем супа07.07.2018Картофена Супа